Tai kanasupp Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 20 min

Kokku kuluv aeg: 30 min

Tai kanasupp

Retsepti autor Riste

Koostisained

  • 1 l kanapuljongit
  • 300 g kanaliha
  • 200 g šampinjone
  • 3 sidrunheina vart
  • 3 kahvrilaimi lehte
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 suuremat punast tšillikauna
  • 4 cm jupp ingverit
  • 3 spl kalakastet

Valmistamisõpetus

  1. Haki ingver suupärasteks viiludeks.
  2. Koori sidrunheina varred ning lõika umbes 1 cm pikkusteks juppideks.
  3. Pressi neid natuke noaga, et maitse tuleks paremini esile.
  4. Lisa puljongisse kahvrirlaimilehed, ingver, sidrunhein, purustatud küüslauk, hakitud tšilli ja kalakaste.
  5. Keeda umbes 10 minutit madalal kuumusel, et maitsed saaksid seguneda.
  6. Lisa juurde eelnevalt hakitud kanaliha koos hakitud seentega.
  7. Keeda kuni kanaliha on valmis.
  8. Serveerimisel raputa peale hakitud koriandrit.

Märkmed

Supile võib lisada keedetud jasmiiniriisi või riisinuudleid.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here