Kanaliha

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 40 min

Kokku kuluv aeg: 1 h

Koostisained

  • Nõo Lihavürsti Mee-Laimi Kanarinda
  • Kartuleid
  • Bataati
  • Tume porgand
  • Porgand
  • Rukkola
  • Tomatid
  • Soola
  • Pipart

Valmistamisõpetus

  1. Tõsta kana koos küpsetuskarbiga ahju 180 kraadi juures umbes 20-30 minutiks.
  2. Koori kartulid ja lõika ratasteks.
  3. Lõika ka porgandid ja bataadid ratasteks.
  4. Tõsta kartulid, porgandid ja bataadid ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning lase küpseda umbes 30 minutit kuni 1 tund.
  5. Tee salatiks rullola ja tomati salat.

Kanaliha

Kanaliha mee ja laimi marinaadis

Elus tuleb meil kõike ette. Mõnikord on elu kiire ning teisel korral jälle aeglasema tempoga. See teebki elu huvitavaks. Mõnel päeval on energiat nii palju, et ei oskagi midagi sellega peale hakata, teisel korral tahaks lihtsalt mõnusalt kodus olla ja akusid laadida.

Nõo Lihavürsti Mee-laimi kanaliha on just selline roog, kus erinevad maitsed pakuvad samasuguseid elamusi nagu elu. Ühelt poolt laimi tsitruseline ja värske maitse lisab toidule ergutavaid omadusi. Teisest poolt mesi jällegi aitab laimi hapukust vähendada, tuues sisse magusamaid maitsenüansse.

Täna siis küpsetasimegi kanaliha mee ja laimi marinaadis. Toidu valmistamine on meile jällegi väga lihtsaks tehtud, sest kanaliha tuleb koos küpsetuskotiga ahju panna ja õigel ajal välja võtta. Nii lihtsalt see käibki. Juurde võite serveerida erinevaid aed- või juurvilju. Meie serveerisime kanaliha koos bataadiga.

Kanaliha

Nüüd maitse juurde. Absoluutselt kõik, kes sõid, kiitsid meie kanapraadi! Toodi esile just huvitavat aasiapärast mee magusust ning kanaliha mahlasust. Kiideti ka see, et tegu oli fileega ning kanakontidega jamamine jäi ära.

Selle ilusa taldriku, mida näete ka pildil, saime Gastrolinkist. Lisaks võtsime sealt ka noad ja kahvlid, et moodustuks ühtne ja kena komplekt, millel kanaliha serveerida.

Vaata ka meie teisi kanaliha retsepte!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here