Pelmeenid

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Koostisained

Valmistamisõpetus

  1. Lase vesi keema ja vala pelmeenid sisse.
  2. Lisa pelmeenidele puljongikuubik ja sega.
  3. Keeda kuni pelmeenid on tõusnud veepinnale.
  4. Kuumuta pann, lisa õli ja prae hakitud punane sibul.
  5. Lõika kääridega beebispinat väiksemateks tükkideks pannile.
  6. Sega läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
  7. Vala peale toidukoor ja lase õrnalt keema.
  8. Lisa pelmeenid kastmele.
  9. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.

 Pelmeenid

Pelmeenid spinati-koorekastmes

Kas tuleb tuttav ette olukord, kui kodus midagi süüa ei ole? Vaatad terve külmkapi läbi ja alles lõpus tuleb meelde vaadata ka sügavkülma. Oh seda rõõmu, kui sealt vastu vaatavad pelmeenid. Need imevigurid on meid näljast välja aidanud juba sajandeid.

Me tegime pelmeenid natuke teistmoodi kui ollakse harjunud ehk kastmega. Kastmes ravioolid on väga levinud üle terve maailma. Miks mitte teha pelmeene samuti kastmega.

Valisime toidu tegemiseks Härmavilja pelmeenid. Härmavilja pelmeenid on väga head, sest keetes nad ei lagune ja säilitavad kuni lõpuni välja oma korrapärase kuju. Kui pelmeenid keema panna, siis oleks meil teile ka väike nipp. Lisage keeduveele ka natuke puljongid, see muudab pelmeenid palju maitsvamaks.

Pelmeenid

Edasi oli kõik juba väga lihtne. Praadisime pannil läbi sibula ja spinati ning lisasime natuke soola ja pipart. Pärast seda lisasime koore ja keedetud pelmeenid.

Pelmeenid said valmis ning maitsesid ülihästi. Huvitav, et me enne polnud tulnud selle peale, et pelmeene kastmes valmistada. Selline tunne oli nagu oleks kuskil restoranis ülikalleid kastmes ravioole söönud. Igatahes kadusid pelmeenid pärast pildistamist väga ruttu. 🙂

3 KOMMENTAARID

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here