Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 25 min
Kokku kuluv aeg: 30 min
Kanašnitsel on hea alternatiiv klassikalisele broilerifilee roale. Samas on see ka kergem, kui sealihast tehtud šnitsel. Kõrvale oleme valinud suussulavalt kreemise lillkapsavormi. Otsustasime, et teeme midagi huvitavamat kui lihtsalt keedetud lillkapsas, sest kes ikka viitsib lõpmatuseni keedetud köögivilju süüa.
Pole vaja öeldagi, et seda rooga on ülimalt kerge valmistada. Me suureks sõbraks on see kord Kikase kanašnitsel, mille suur valgusisaldus sobiks ideaalselt jõusaali harrastajale. Valmistusaeg jääb kuskile poole tunni juurde, aga reaalset käed küljes aega on veelgi vähem. Enamiku ajast moodustab ootamine, millal süüa saab. Kui kõht tühi, siis ei tasu küpsemise ajal ahju vaadata, sest need meeliülendavad lõhnad teevad ootamise väljakannatamatuks. Varuge kannatust ning saate kõhu väga kenasti täis.
Koostisained
- Kikas Kanašnitsel
- 200g lillkapsast
- 1 karp sulatatud juustu
- Sool
- Pipar
- 100ml kohvikoort või 3.5 % piima
- Pool klaasi vett
Valmistamisõpetus
- Aseta 200g lillkapsaid vormi ja vala vormi pool klaasi vett ning maitsesta soola ja pipraga.
- Eelsoojenda ahi ja pane lillkaosad vormiga 10 minutiks ahju.
- Sega 1 pakk sulatatud juustu ja 100ml kohvikoort või 3.5% piima.
- Vala koore ja juustu segu lillkapsastele ja lase 15 minutit 180 kraadises ahjus küpseda.
- Pruunista Kikase Kanašnitsel pannil.
Vaata veel Kikase retsepte siit!
Kas mingeid täpsemaid koguseid ei oleks võimalik panna?
Täname tähelepaneku eest! Lisasime retsepti ka täpsemad kogused.