Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 15 min
Kokku kuluv aeg: 20 min
Oh isver, kui imemaitsvad ja lihtsad suupisted need on! Peekonirullid lausa nii lihtsad, et uskumatu, et sellise asja peale üldse tulla saab.
Tegime Kikase kanafilee pulkadest vahvad maalähedased ja kodused suupisted. Neid on äärmiselt lihtne teha ja koos dipikastmetega viivad need keele alla. Neid võib vabalt pakkuda ka mõnel filmiõhtul krõpsude asemel – palju tervislikum ja toitvam. Pane hambatikk läbi ja serveeri. Nõnda on neid ka väga mugav hammustada ja kastme sisse pista.
Kanafilee pulki koos peekoniga ahjus küpsetades muutuvad need eriti krõbedaks ja maitsvaks. Kindlasti soovitame proovida!
Koostisained
- 1 pakk Kikase kanafilee pulki
- 6 peekoniriba
- soovi korral tüümiani ja idusid
Tomatipasta dipikaste
- suhkur
- sool
- pipar
- veiniäädikas
Majoneesi-hapukoore dipikaste
- sidrunimahl
- petersell
- roheline sibul
- majonees
- hapukoor
- dijoni sinep
Valmistamisõpetus
- Keera Kikase kanafilee pulkadele peekoniribad ümber ning pane need 15 minutiks 180 kraadi juures ahju.
- Tee valmis dipikastmed.
- Sega tomatipasta kastmeks kokku näpuotsatäiega suhkrut, soola, pipart ja veidi veiniäädikat.
- Majoneesi-hapukoore kastmeks sega kokku üks kolmandik majoneesi ja 2 kolmandikku hapukoort, lisa juurde pool tl dijoni sinepit, pool tl sidrunimahla ja haki juurde petersell ning roheline sibul.
- Serveeri soojalt koos idude ja tüümianiga.