Pähklidipp

Koostisained

  • 150 g India pähkleid
  • 6-8 medjool datlit
  • pisut Loodusväe kookospiima
  • maitseks kardemoni
  • serveerimiseks näiteks puhastatud ja sektoriteks lõigatud õunu ja maasikaid

Valmistamisõpetus

  1. Pane kõik koostisosad köögikombaini ja töötle ühtlaseks kreemiks.
  2. Kookospiima lisa ettevaatlikult ja täpselt nii palju või vähe, kui paksu dipikastet lõpptulemusena soovid.
  3. Naudi heas seltskonnas meelepäraste puuviljadega.

Kui tahad üllatada enda või oma kallite maitsemeeli millegi uue ja värskega, pane lauale see maitsev ja tervislik dipikaste. Maitseelamus garanteeritud.

Kogusest jagub nosimiseks väiksemale seltskonnale.

Retsept: toitumisnõustaja Katariina Maidla

Foto: Fotoraat

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here