Liharull

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 15 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Koostisained

  • Kikase Doktori lemmikrulli
  • Metsikut riisi
  • Porgandit
  • Suvekõrvitsat
  • Paprikat
  • Karrit

Valmistamisõpetus

  1. Pane riis keema ja lisa karrit, siis läheb riis mõnusalt kollaseks.
  2. Soojenda liharulli ahjus või pannil 5-10 minutit.
  3. Rösti kergelt pannil porgandid, suvekõrvits ja paprika.

Liharull

Ürdivõiga liharull

Kellele ei meeldiks seest mahlane liharull, mis kaetud krõbeda ja maitsva koorikuga. Eriti, kui väljas puhuvad juba külmad sügistuuled ning kehal on rohkem energiat, et terve päev vastu pidada. Võtsime jällegi kätte sellise toote nagu seda on Kikase Doktori lemmikrull. Doktori vorsti teavad ju kõik, kuid mis see Doktori lemmikrull siis endast kujutab?

Liharull

Tegu on praetud, paneeritud sealiha ja kanahakkrulliga, mille sees on maitsev ürdivõi, mis teeb liharulli eriti mahlaseks. Kui teil näiteks perekonnas on olnud vaidlusi, et kas õhtuks teha kana- või sealiha, siis nüüd on nendel vaidlustel ka lõpp. Selles liharullis on mõlemad olemas. Lisaks valmib see väga kiiresti ning tänu paneeringule jääb lõpptulemus ka mõnusalt krõbe. Meie valmistasime kõrvale riisi ja salati. Kuid väga hästi sobib antud roog ka kartulite, pasta ning tatraga. Kujutage ette olukorda, kus tulete töölt koju ja kõht on ikka väga-väga tühi. Avate külmkapi ning vastu vaatab liharullide pakk. Oh seda õnne ja rõõmu, mida võib sellises olukorras üks liharull teile ja teie perele tuua. Meie Retseptisahtli meeskonnale tõi see liharull küll palju rõõmu. Paljud otsustasid selle endale nö igaks juhuks valmis osta. Just selleks puhuks, kui kõht on tulevikus tühi ja ei tea, mille järele täpselt isu on, siis on hea Doktori lemmikrulli võtta. Seda sööks alati.

Liharull

Kui mõnede lihatoodetega on vaja juurde veel teha kaste või pigistada paras ports majoneesi, siis liharullid tulid meil tõesti väga mahlased. Kohe lõigates voolas välja sulanud tillivõi, mis sobis riisiga kokku väga hästi, põhimõtteliselt nagu tasuta kaste kohe juures. Tõeline supertoit see liharull!

Loe ka meie teist liharulli retsepti!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here