Arbuus musi

Valmistamisaeg: 2 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 2 min

Koostisained

  • 100 ml Luna de Murviedro Alcohol Free Sparkling Rose
  • 100 ml No Bananas värskelt pressitud arbuusimahla

Valmistamisõpetus

  1. Aseta aegsasti valmistatud arbuusimahl kui ka alkoholivaba vahuvein külmkappi, et need oleksid välja võttes hästi külmad.
  2. Muuhulgas pane ka pokaal sügavkülma jahtuma.
  3. Esmalt vala pokaali Luna de Murvedro Rose alkoholivaba vahuvein ning seejärel lisa No Bananas arbuusist pressitud värske mahl.
  4. Sega rahulikult jook läbi, suunaga põhjast pinna poole.
  5. Kaunistada ei ole vaja. Naudi!

Arbuus musi

Alkoholivaba mokteil – Arbuusi musi

Retseptisahtli lugejad juba kindlasti teavad, et meile meeldib palju ringi reisida ja tutvuda erinevate uute trendidega. Viimastel aastatel on silma hakanud nii meie sõprusringkonnas, kui ka ümberringi toimuvat jälgides, et alkoholivaba kokteil ehk mokteil on maailma täielikult vallutanud! Meile isegi tundub, et mokteilide populaarsust ei saagi ehk nimetada enam trendiks, vaid pigem normaalsuseks. Ja selles pole midagi imestada, sest mokteiliga jääb kogu kokteili nautimise seltskondlik aspekt ja glamuur alles, kuid peale mõnusat olemist saab otse päevaga edasi minna. Sestap otsustasimegi, et Retseptisahtlile oleks suurepärane täiendus täielikult mokteilidele pühendatud rubriik ja nii leiavad ka lugejad alkoholivabade kokteilide retseptid lihtsalt ja kiirelt üles. Juunikuu kokteiliretseptiks on imemaitsev Arbuusi Musi, mis on suurepärane kaaslane praegusel arbuusihooajal jaanipäeva tähistamise eel. Võime kõikidele mokteili fännidele rõõmuga teatada, et uues rubriigis hakkab iga kuu uus retsept ilmuma!

Arbuus musi

Kuigi alkoholivabasid kokteile võib valmistada igaüks ja selles pole midagi keerulist, otsustasime mokteilide rubriigiks kaasata oma ala tõelise professionaali! Kõik uue rubriigi maitsvad mokteilid hakkavad valmima Karina Tamme käe all, kes on spetsialiseerunud alkoholivabade kokteilide valmistamisele. Muuseas, oma ala professionaali puhul ei ole tegemist liialdusega, sest Karina on kokteilimaailmas tuntud ja auhindadega tunnustatud kokteilimeister. Teiste auhindade seas on Karina võitnud maailmameistritiitli «World Cocktail Championships 2018» võistlusel, kus panid ennast proovile oma ala parimad 56 riigist!

Arbuus musi

Arbuusi Musi mokteil valmistamiseks kasutasime No Bananas arbuusi ja Luna de Murviedro Alcohol Free Sparkling Rose vahuveini.

Et anda mokteilile suvist värskust, läheb tarvis arbuusi. Arbuus on eestlaste tõeline lemmik suvel. Seega, miks mitte kasutada arbuusi ka mokteilis. Meie kasutame vaid No Bananas puuvilju, sest neil on alati lai valik kõige värskemaid tooteid.

Arbuus musi

Kuna tegemist on mokteiliga, kasutasime alkoholivaba vahuveini Luna de Murviedro, mida oleme ka varem blogis tuvustanud. Nende poolmagusad vahuveinid on kerged ja värsked, mis tähendab, et need sobivad ideaalselt kokteilidesse, kuid on väga head ka niisama joomiseks. Muideks, Luna de Murviedo vahuveinid on esimesed vegan alokolivabad vahuveinid ja nende puhul on tore see, et vahuveinid pole segatud kokku erinevatest viinamarjasortidest, vaid on ühe sordi põhised ja leidub nii valge, kui ka roosana. Kes suudaks vastu panna külalisele armsa roosa pudeliga, eks!

Arbuus musi

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here