spitzer

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 5 min

 

Koostisained

4-le

  • peotäis basiilikulehti ja mõned kaunistuseks
  • 4-5 spl värskelt pressitud sidrunimahla
  • mõned sidrunilõigud joogi kaunistuseks
  • 0,5 L väikese mulliga mineraalvett
  • 3 spl siirupit
  • 160 ml limoncellot
  • jääkuubikuid

Valmistamisõpetus

  1. Pressi sidrunimahl ja sega siirupiga
  2. Purusta uhmriga veidi basiilikulehti, aseta need kannu põhja
  3. Vala peale sidruni-siirupi segu ja limoncello
  4. Lisa jää ja vala peale mineraalvesi
  5. Sega. Kaunista klaasid ja serveeri kohe

spitzer

Basiiliku spitz

Vahelduseks toitudele valmis üks mõnus jahutav kokteili – basiiliku spitzer. See on adaptsioon klassikalisest spitzerist.

Spitzeri kokteil on klassikaline kokteil, mis on valmistatud tavaliselt rukkiviski, magusa vermutiga ja apelsini bitteritega. See on lihtne ja elegantne jook, mida serveeritakse sageli jääga klaasis ja garneeritakse apelsinipärjaga. Spitzer kokteili ajalugu on mõnevõrra ebaselge, kuid arvatakse, et see sai alguse New Yorgis 20. sajandi alguses. Tõenäoliselt sai see oma nime New Yorgi endise kuberneri Eliot Spitzeri järgi, kuigi selle täpne põhjus on teadmata. Spitzer on üle maailma baaride ja restoranide kokteilimenüüdes ning on suurepärane valik neile, kes otsivad lihtsat, kuid samal ajal mitmetahulist jooki.

spitzer

Meie omapärane basiiliku spitzer valmis Apelsinist ostetud klaasi. Apelsinist leiad suure valiku erinevaid klaase, nii kokteilide valmistamiseks kui ka veeklaase, veiniklaase, šampuseklaase ja nii edasi… mida iganes hing ihkab.

Kui soovid õhtul end kosutada ühe jahutava ja lõõgastava joogiga, siis basiiliku spitzer on ideaalne valik. Proovi järgi!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here