Valmistamisaeg: 20 min
Küpsetamise aeg: 0 min
Kokku kuluv aeg: 20 min
Tervislike ja värskete maitsetega kostitame teid ka täna. Nagu meie eelnevas snäkiteemalises postituses kirjutasime, on huvitavad snäkid ja suupisted aastavahetuse pidulaua jaoks nagu loodud.
Tänane snäkisoovitus tuleb suitsukala valdkonnast ning meie valisime oma lauale külmsuitsutatud lõhe. M.V.Wool kalatootja valikust leiab külmsuitsutatud kalu mitmesuguseid, alustades forellist ja lõpetades tuuraga.
Külmsuitsukala iseloomustab M.V.Wooli sõnul kuldne värvus ja tihedam konsistents. Nagu kuumsuitsutatud kala puhul, nii ka külmsuitsutatud kala puhul kasutab M.V.Wool kala suitsutamisel tootele parima kvaliteedi tagamiseks pöögipuru. Toodang valmib täisautomaatsetes suitsutusahjudes.
Suupiste valmistamist alustasime aga kala asemel toorjuustu maitsestamisest soola ja pipraga. Selle asemel võib vabalt kasutada ka mädarõigast. Kõrvle soovitame panna värske kurgi viilu ning keerata juustusegu ning kurgiviil siis külmsuitsulõhe sisse rulli.
Koostisained
- MVWooli külmsuitsulõhe
- 400g toorjuustu
- 1 kurk
- Sool
- Pipar
Valmistamisõpetus
- Maitsesta 400g toorjuustu soola ja pipraga.
- Lõika õhem kurgiviil.
- Keera toorjuust ja kurgiviil külmsuitsulõhe sisse rulli.
Vaata ka meie teisi suupisteid siit!