Vokiroog muna ja riisiga Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 15 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Koostisained

Valmistamisõpetus

  1. Pane 50 g riisi keema.
  2. Kuumuta pann ja lisa 2 spl oliivõli.
  3. Hauta pannil Härmavilja wokisegu ning lisa soola ja pipart.
  4. Kui segu on valmis lükka segu panni äärde nii, et panni keskele jääks tühi ruum.
  5. Prae panni keskel 2 muna ning maitsesta soola ja pipraga.
  6. Kui muna on valmis sega muna wokiseguga.
  7. Kui riis on keenud lisa see vokile.
  8. Maitsesta vokk magushapu kastmega.

 Vokiroog riisi ja munaga

Oleme viimased nädalad kaldunud suures sõbrapäevaootsuses hooga igasugu küpsetiste ja muffinite lainele. Tulgu mis tahes pidustused, oleme siiski seda meelt, et süsivesikutehunnikule tuleks oma kõhule vastu ka midagi tervislikku pakkuda. Seetõttu otsustasime täna klassikalise riisiroa kasuks – vokiroog köögiviljade ja munaga.

Härmavilja külmutatud köögivilju on meie retseptidest ka varem läbi käinud. Täna otsustasime oma vokiroas kasutada Härmavilja toodet Wokisegu. Segus on põhiliselt porgandid, mungoa idud, punane paprika, roheline hernes, mustad seened, porrulauk ja hernekaunad.

Mõni teist on külmutatud köögiviljade suhtes õigustatult skeptiline. Värske juurvili on ikka värske juurvili ja selle vastu ei saa ükski külmutatud toode. Vahe on aga tootmisel ja pakendamisel. Ka meie oleme kasutanud oma retseptides erinevaid külmutatud köögivilju ja oleme Härmaviljaga väga rahul. Värske maitse ja mahlasus on juurikatel täiesti olemas.

Et lihtne köögiviljade ja riisi vokk veidi huvitavamaks muuta, praadisime vokkpanni keskel ka kaks muna ning segasime nad hiljem köögiviljadega. Lisaks soovitame roale lisada veidi aasiapärast magushaput kastet.

Vaata ka meie teist vokiroa retsepti siit!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here