Canape suitsulohe retseptisahtel

Valmistamisaeg: 15 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

“Canaped sobivad ideaalselt kokteilipidudeks või peoks, kus peab ringi liikuma või on püstijalalauad. Lisaks on neid mugav valmistada, kui külla on tulemas palju rahvast.”

Meie suupisteteks on canape suitsulõhe ja mädarõika kastmega. Canape on pärit Prantsusmaalt. See on väike ja tavaliselt dekoreeritud toit, mida saab hoida näppude vahel ja mida tavaliselt süüakse ühe ampsuna. Tavaliselt serveeritakse neid kokteilipidudel. Meie canape ei ole päris audentne, sest kasutasime ciabattat ja seetõttu on need suuremad kui traditsioonilised canaped. Kuna suitsulõhe on soolane, soovitame juurde serveerida mõnda valget veini.

Koostisained

  • 200 g suitsulõhet v graavilõhet
  • 1/2 tl mädarõigast
  • 3 spl paksu 30 % hapukoort
  • soola
  • pipart
  • 1 tl sidrunimahla
  • 1 ciabatta
  • oliiviõli

Valmistamisõpetus

  1. Lõika ciabatta viiludeks ning rösti need kuumal pannil oliiviõlis krõbedaks.
  2. Sega omavahel hapukoor, mädarõigas ja maitseained.
  3. Lõika kala väikesteks tükkideks ja aseta need ciabatta viilude peale.
  4. Hapukoore ja mädarõika segu aseta kalale.
  5. Kaunista vesikressiga või murulauguga, riivi peale sidrunikoort.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here