Kotlet köögiviljadega Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 20 min

Kokku kuluv aeg: 30 min

 

Koostisained

  • 1 pakk Kikase Väikest Kotletti
  • 125 g riisi
  • 1 punake paprika
  • 1 punane sibul
  • 200 g rohelisi ube
  • Sool
  • Pipar
  • Õli

Valmistamisõpetus

  1. Keeda 150 g riisi umbes 20 minutit.
  2. Haki 1 punane paprika ja 1 punane sibul ning pane pannile praadima.
  3. Lisa pannile 200 g rohelisi ube.
  4. Lase paprikal, sibulal ja ubadel pannil haududa ning maitsesta soola ja pipraga.
  5. Prae pannil 1 pakk Kikase Väikest Kotletti.
  6. Serveeri kotlet koos riisi ja köögiviljadega.

Märkmed

Riis saab kena vormi, kui tõstad riisi väiksesse kaussi ja keerad kausi taldrikule ja eemaldad kausi taldrikult.

Kotlet riisi ja hautatud köögiviljadega Retseptisahtel

Väike kotlet riisi ja köögiviljadega

Kiirel ajal tulevad appi erinevate toiduainetootjate kokad, kelle käe all valminud hõrgutisi on suisa lust proovida ja katsetada. Täna võtsime appi Kikase kokad ning nende poolt valmistatud hõrgust kanalihast valmistatud toote Väike Kotlet.

Kellegi teise poolt valmistatud toodete puhul on kõige olulisem ikka tooraine. Ülioluline on, et poest valmistoitu ostes võime tootjat usaldada ning nende abiga iseenda ja oma pere kõhtu täita, ilma, et peaks muretsema, mis ainetest söök valmistatud on.

Kikase Väike Kotlet on valmistatud puhtast ja kvaliteetsest kanalihast, millele võib alati kindel olla. Juba meie enda kogemus tõestab seda! Liha suurepärase maitse toob hästi esile riis ning köögiviljad, millega kotlette serveerisime. Soovitame hästi hõlpsalt panni peal küpsevaid paprikat ja ube! Kõrvale keetsime riisi.

Serveerisime kotletid ja köögiviljad kerge majoneesiga. Vaata ka meie teist retsepti Väiksest kotletist siit!

2 KOMMENTAARID

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here