Kanatasku peekoni ja tomatikastmega Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

Koostisained

  • 1 pakk Kikase Kanatasku peekoniga
  • 80 g mozzarellat
  • 100 g spagette
  • tomatikastet
  • rohelist kaunistuseks
  • Soola
  • Pipart

Valmistamisõpetus

  1. Pane 100 g spagette keema.
  2. Soenda tomatikaste.
  3. Prae pannil võiga Kikase Kanatasku.
  4. Serveeri Kikase Kanatasku spagettidega, vala peale tomatikastet ning rebi 80 g mozzarellat.
  5. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kaunistuseks rohelist.

Kanatasku peekoni ja tomatikastmega Retseptisahtel

Kanatasku peekoni ja tomatikastmega

Kevad tuli täna eriti päikeseliselt ja loodame siiralt, et ilm ka pikemalt selliseks jääb. Üks on aga kindel – päevad lähevad pikemaks ja seda vähem aega jääb meil õhtuti aega rahulikuks söögitegemiseks. See aga ei tähenda, et korralik õhtusöök tegemata jääb. Üheks heaks söögitegemise võimaluseks on näiteks Kikase tooted. Täna võtame ette nende kanatasku peekoniga.

Kikase kanataskud meeldivad meile eriti seeõttu, et tegu on kooslusega mõnusast kanaliha maitsest ja soolakast peekonist. Teine boonus on see, et neid on lihtne teha ning erinevaid lisandeid taskutele juurde tehes saame anda roale alati vaheldusrikka ja põneva nurga.

Kikas on taskud ise valmis küpsetanud, meie asi oli need vaid soojaks teha ja lisandid juurde kokata. Et kogu roog kiiresti ja lihtsalt valmiks, valisime ka lisandid sellised, mille peale ei peaks me kulutama rohkem aega kui maitsvatele kanataskutele.

Panime keema nuudlid ning valmistasime samal ajal pannil mõnusa tomatikastme. Teisel pannil kuumutasime Kikase kanataskud. Serveerimisel lisa võimalusel taskutele rebitud tükid mozzarella juustu. See lisab roale nii värvi kui ka mõnusat juustumaitset!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here