Supp

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

Koostisained

  • Härmavilja Brokoli, lillkapsas, porgand
  • 200 g sulajuust
  • 100 g mozzarella riivjuustu
  • Köögivilja- või kanapuljong
  • 2 liitrit vett
  • Sool
  • Pipar

Valmistamisõpetus

  1. Lase 2 liitrit vett keema valitud puljongiga.
  2. Keera kuumus maha ja lisa 200 g sulajuustu ja 100 g mozzarella riivjuustu.
  3. Sega seni, kuni juustud on sulanud.
  4. Maitsesta soola ja pipraga, aga soola lisamisega tuleb olla ettevaatlik, kuna kõik suppi lisatud juustud on ka maitsestatud ja supp võib muidu tulla liiga soolane.
  5. Kõige viimasena lisa Härmavilja Brokoli, lillkapsas ja porgand ning lase natukene keeda.
  6. Köögiviljad võiksid jääda veidi krõmpsud, seega väga kaua ei ole vaja lasta köögiviljadel keeda.

Supp

Köögivilja-juustusupp

Avaldame järgmise kokakooli retsepti, milleks on Köögivilja-juustusupp. Eelmises kahes kokakoolis pole me varem suppi valmistanud, seega sai meil seekord menüüsse valitud mõnus juustune köögiviljasupp, mille valmistamine on tegelikult päris lihtne ja supp valmib kõigest 15 minutiga.

Kokakoolis osalejad olid väga üllatunud meie retseptivalikust, sest paljud neist pole ise sellist suppi kunagi valmistanud ega ka proovinud, kuigi tegu on imelihtsa retseptiga. Supp maitseb eriliselt just sinna lisatud juustu pärast. Mozzarella ja sulajuust annavad supile rammusalt sametise maitse. Hõrku värskust annavad aga krõmpsud köögiviljad. Supp valmib nii kiiresti, et seda on kerge kas lõunaks või peale pikka tööpäeva teha – kiire ja maitsev!

Margiti sõnul on selle supi valmistamisel väga hea ja mugav kasutada külmutatud köögivilju, sest siis ei pea köögivilju koorima ega hakkima ja supi valmistamine ei võta kaua aega. Meie valisime antud supi valmistamiseks Härmavilja köögiviljad – porgand, lillkapsas, brokoli (need on ilusti ühes pakis koos). Muidugi võib ka teisi Härmavilja segusid supi tegemisel kasutada.

Supp

JÄTA OMA VASTUS