Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 10 min
Kokku kuluv aeg: 15 min
Koostisained
- 1 pakk Kikase väikeseid kotlette
- Juustu
- Kirsstomatit
- Punast kapsast
- Spinatit
Valmistamisõpetus
- Tõsta kotletid ahju või grillile.
- Aseta iga kotleti peale juustu ja kirsstomateid.
- Lase ahjus või grillil küpseda umbes 10 minutit või kuni juust on sulanud.
- Serveeri koos spinati ja punase kapsaga.
Kotletid juustu ja tomatiga
Kas teate seda olukorda kui tuleb mõnikord millegi hea järele isu, kuid ei tea täpselt mille? Palavate ilmadega väga kokata ka ei taha, kuid sooviks ikkagi kõhu täis saada? Kui ühel heal päeval nii peaks juhtuma, siis sellisel juhul soovitame valmistada endale ühed mõnusad kotletid. Nendega pole liigselt mässamist ning valmivad väga kiiresti. Eriti lihtne on siis, kui saab juba valmis kotletid poest osta. Ostsime poest Kikase väikesed kotletid, mille täpne nimetus pakendil pani kohe asjad paika. Kui nime järgi tuleks arvama hakata, siis võib ekslikult tunduda, et pakendis on ainult üks kotlet, kuid õnneks olid teised väikesed kotletid ka.
Mõtlesime korraks, et mis viisil me hakkame üldse kotlette valmistama. Tegime väikese hääletuse ning võitis ahjus valmistamine. Edukalt võib ka grillil kotlette küpsetada, kuid seekord jäime ahju juurde. Väikesed kotletid on toredad ja armsad. Näevad palju lõbusamad välja ning kindlasti on need ka laste lemmikud. Üks hea asi on nende väikeste kotlettidega veel. Nimelt saab nendest teha miniburgerid, kui peaks selleks soov tekkima. Näiteks laste sünnipäevapidudel oleksid need kindlasti populaare valik.
Ajasime ahju kuumaks ning panime kotlettidele peale tomati ja juustu ning seejärel asetasime need küpsema. Kus tunnevad ennast kuumad ja auravad kotletid kõige paremini? Eks ikka padjal. Selle jaoks valmistasime taldrikule mõnusa spinati padja, millelt oli väga mugav kotlette serveerida.
Lihtne, kiire ja väga maitsev retrohõnguline snäkk oligi valmis. Kikase Väikesed kotletid on väga tublid nälja peletamisel ning lisaks maitsesid ülimalt hästi. Juust ei olnud nende peal mitte ainult sulanud, vaid ka natuke küpsenud. See andis juurde eriti hea meki ning küps tomat lisas kotletile mõnusat mahlakust.