Lõhe

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 10 min

Koostisained

  • Külmsuitsulõhe
  • Toorjuustu
  • Koorikleiba
  • Pipart
  • Tilli

Valmistamisõpetus

  1. Täida koorikleivad toorjuustuga.
  2. Lõika külmsuitsulõhest parajad viilud.
  3. Tõsta külmsuitsulõhe viilud koorikleivadele.
  4. Lisa tilli ja maitsesta pipraga.

Lõhe

Lõhe suupisted koorikleival

Kui on vaja vabariigi aastapäeva puhul midagi süüa pakkuda, siis kõik ideed on teretulnud. Me Retseptisahtli meeskonnaga mõtlesime samamoodi. Kala, mis kõigile tavaliselt meeldib on lõhe. Lõhe me küpsetama ei hakanud, sest plaan oli teha kiired ning suupärased lõheampsud.

Lõheampsudeks kasutasime M.V.Wooli külmsuitsulõhet, mille saime meie lemmikust Mati Kalapoest. Lõhe on lisaks heale maitsele ka väga kasulik inimese organismile. Lõhe sisaldab valke, vitamiine ja kasulikke mineraalaineid. Ostsime veel poest krõbedad näkileivad. Sellised kausjad krõbedad leivad sobisid ideaalselt meie ampsude tegemiseks. Lisaks leidsime külmkapist veel mõnusat toorjuustu. Ega muud midagi rasket selle toidu valmistamise juures ei olnudki.

Lõhe

Võtsime kätte näkileiva, määrisime peale toorjuustu ning kõige peale asetasime maitsva lõhe. Maitsestasime veel tilli ja pipraga.

Sellised suupisted võivad olla peolaual terve õhtu jooksul, siis on külalistel alati midagi head ampsata, kui isu peale tuleb.

Loe ka kalamarja suupistete retsepti!

Lõhe

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here