Rebitud pardiliha

Valmistamisaeg: 20 min

Küpsetamise aeg: 2 h 20 min

Kokku kuluv aeg: 2 h 40 min

Koostisained

Valmistamisõpetus

  1. Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
  2. Vala ahjuvormi vein ja oliiviõli.
  3. Aseta vormi pardikoivad, vürtsid ja maitsesta koivad soola ning pipraga.
  4. Küpseta pardikoibi ilma kaaneta kõrgel kuumusel umbes 25-30 minutit.
  5. Seejärel aseta vormile kaan ja keera kuumus 150 kraadile ning küpseta veel umbes 1,5 tundi.
  6. Eemalda küpselt pardilt nahk ning kondid ja tõmba kahvliga liha väikesteks ribadeks.
  7. Vala pannile küpsetusvedelik ja lisa 1 apelsini mahl ning 1 puhastatud ja tükeldatud apelsin.
  8. Lase keeda kuni kaste on paksenenud ning ilusa läikiva kastme saamiseks lisa 1 tl võid.
  9. Voki Härmavilja segu pardirasvas või oliiviõlis, lisa pipart ja soola ning serveeri rebitus pardi ning apelsinikastmega.

Rebitud pardiliha

Rebitud pardiliha köögiviljadega

Pardiliha on toitev ja hõr-gu-tav – miks me seda rohkem ei söö? Selline suvaline küsimus kerkis eelmisel nädalal minu pähe ja vastust ma leida ei suutnud, aga isu pardiliha järele oli minus juba ärganud! Läksin poodi, tulin sealt nelja pardikoiva ja Härmavilja köögiviljasegu võrra rikkamana tagasi ja võisin hakata tegutsema.

Tervislik ja tervislik

Pardiliha on üks parimaid linnulihasid mitte ainult maitse poolest, vaid see on ka tohutult tervislik. Seleen ja tsink aitavad kaasa immuunsüsteemi ja aju tööle ning kuna tegu on punase lihaga, on seal ka ohtralt rauda. Isegi selle rasv on tervislik – soovitan seda praadimisel kasutada või asemel. Mida paremat saaks sellele seltsi teha, kui Härmavilja rikkalikku köögisegu läätsedega? Te ei pea sellele vastama, sest tegu oli retoorilise küsimusega. Külmutatud köögiviljad, kõige värskem kraam, mida väljaspool suvist taluturgu leida võib, teevad selle eine veel eriti mõnusaks.

Rebitud pardiliha

Härmavili on oma uues segus kasutanud läätsesid, milles on palju taimseid valke ja magneesiumit ning sedasi saategi ühest einest topelt koguse head.

Pardiliha on valmistamise aega väärt

Rebitud pardiliha on suurepärane segu toitvusest ja rikkalikust maitsest. Selle valmistamine võtab küll pisut aega, aga heade asjadega paraku just nii kipubki olema. Kutsuge sõbrad õhtusöögile ning pakkuge neile midagi kerget ja põnevat või nautige seda uhkes üksinduses. Härmavilja segu läätsedega sobis sinna kõrvale imehästi, aga võite julgelt katsetada ka nende teisi segusid. Näiteks woki segu – mässige see koos pardilihaga üheks eriliseks tortiljaks.

Rebitud pardiliha

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here