Valmistamisaeg: 15 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 35 min
Koostisained
- 1 purk Happy Joe ekstra kuiva pirni siidrit
- 2 suurt sibulat
- 1 spl pruuni suhkrut
- 1 spl võid
- 1 spl extra virgin oliiviõli
- 4 hot dog saia
- 4 hot dog vorsti
- 2 spl majoneesi
- 2 spl tšilli ketšupit või tavalist ketšupit
- soola
- pipart
Valmistamisõpetus
-
- Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
- Koori, puhasta ja tükelda sibul.
- Pane pannile oliiviõli, sibul, maitsesta ja prae keskmisel kuumusel.
- Lisa või ja prae paar minutit.
- Lisa purk siidrit ja hauta kuni siider on aurustunud.
- Pane vorstid ahju ja kuumuta, lisa ahju saiad ja kuumuta veel 5 minutit.
- Pane sooja saia vahele vorst ja siidrine sibul ning lisa kastmed.
Siidriste sibulatega hot dog
Siidris hautatud sibulatega hot dog on maitseküllane ja eriline versioon klassikalisest tänavatoidust. See ühendab endas mahlase vorsti, karamellise sibula ja värskendava siidri nüansi, luues suussulava kogemuse, mis rõõmustab nii suuri kui ka väikeseid toidugurmaane.
Hot dogide ajalugu ulatub tagasi 19. sajandi lõppu, mil saksa immigrandid tõid Ameerikasse kaasa vorstide ja saiakeste kultuuri. Esimesed hot dogid, tuntud ka kui frankfurterid või wienerid, oli lihtsalt tänavatoit, mida müüdi New Yorgis. Aja jooksul on hot dogide retseptid ja serveerimisviisid muutunud, kuid nende populaarsus on jäänud püsima.
Siidris hautatud sibulad annavad hot dogile erilise maitse ja tekstuuri. Siider lisab sibulatele õrna magususe ja happelisuse, mis täiendavad suurepäraselt vorsti rikkalikku maitset. Hautamine muudab sibulad karamelliseks ja pehmeks, tuues esile nende loomuliku magususe. Retseptisahtli sibulad muutis eriliseks Happy Joe ekstra kuiv pirnisiider.
Siidris hautatud sibulatega hot dog on maitsev ja innovaatiline lähenemine klassikalisele tänavatoidule. Värsked koostisosad ja põnev maitsekooslus teevad sellest roa, mida naudivad kõik.