Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 5 min
Kokku kuluv aeg: 10 min
Burgereid peetakse tervislikke eluviise järgivate inimeste seaks tõeliseks patutoiduks, ent meie arvame, et mitmekülgsesse toitumiskavasse tuleb vahepeal sisse kirjutada ka üks hea ja mahlane burger. Seekord jäi meile silma Mamma Veiselihaburger, mille kõrvale sobivad ühed patuvabad bataadipulgad.
Veiselihaburger on Mamma burgeritesortimendis üks kõige uuem isuärataja. Tegelikult avastasime selle burgeri mitte küll poeletilt, vaid just meie sõbralt Taavilt, kes pidevalt seda lõunasöögiks sõi. Otsustasime ka ise proovida ning me ei pidanud Taavi maitse-eelistustes kahtlema. Mamma Veiselihaburgerisse lisatud juust, kaste ja frillice salatileht teevad burgeri eriti mahlaseks ja heaks.
Kuna burgerid käivad ikka käsikäes friikartulitega, siis otsustasime burgeri kõrvale ka need vaaritada, kuid pisut tervislikumalt. Friikartulite alternatiivina kasutasime bataate – ehk siis valmistasime friibataadid. Pisut magusa mekiga bataadipulgad sobivad Veiselihaburgeri soolakuse ja mahlasusega imehästi.
Proovige järgi!
Bataadipulgad Veiselihaburgeriga
Koostisained
- Mamma Veiselihaburger
- 2 bataati
- pisut soola
Kaste
- majonees
- ketšup
- veiniäädikas
- must pipar
Valmistamisõpetus
- Koori bataadid ja lõika need parajateks pulkadeks.
- Keeda bataat poolpehmeks.
- Seejärel rösti need pannil kuldpruuniks.
- Lisa pisut soola.
- Soojenda Veiselihaburger mikrolaineahjus.
- Valmista kaste, millele lisa pooleks majoneesi ja ketšupit ning teelusikas veiniäädikat ja pisut musta pipart.