Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 25 min
Kokku kuluv aeg: 30 min
Koostisained
- Kikase kuumad tiivad
- Kuskussi
- Kirsstomateid
- Paprikat
- Rukolat
- Idusid
Valmistamisõpetus
- Küpseta kanatiivad ahjus umbes 25 minutit 180-200 kraadi juures.
- Keeda vesi ja pane kuskuss paisuma.
- Haki kirsstomatid ja paprika.
- Tõsta kuskuss serveerimiseks näiteks pannile, tõsta peale kanatiivad, kirsstomatid ja paprika.
- Kaunista rukola ja idudega.
Teravad kanatiivad kuskussiga
Jalgpall ja kanatiivad on alati kokku sobinud nagu mannapuder ja maasikamoos. Istud mõnusalt teleka ette, võtad kätte maitsvad kanatiivad ning naudid korraga põnevat jalgpallimatši ning ka head toitu. Kuid kas tiibasid oleks võimalik ka valmistada nii, et see poleks lihtsalt hea ja kiire snäkk, vaid ka täisväärtuslik eine? Sellele küsimusele püüdsimegi vastust leida uue retseptiga, kus põhikomponendiks on just kanatiivad.
Kikasel on üks äge ja põnev toode, milleks on Kuke kuumad tiivad. Tegu on broileri pooltiibadega, mis on mõnusalt vürtsikas marinaadis. Teravust on nendes tiibades piisavalt, nii et lisaks ei olnud vaja tšillikaunasid lisada. Võtsime kanatiivad pakendist välja ja asetasime ahju küpsema. Samal ajal valmistasime ette kuskussi erinevate köögiviljadega. Lõikusime tomatid ja paprikad parajateks viiludeks ning lisasime kuskussile.
Kui kanatiivad ahjus valmis said, siis tõstsime ka need patta ning lisasime rukola ja idud. Täiuslik õhtueine oligi valmis. Kindlasti soovitame serveerida seda rooga just sellest samast pajast või pannist, milles te kuskussi valmistasite. Nii on seda kõigil hea ja mugav tõsta ning näeb ka väga isuäratav välja.
Suutsimegi ülesandega hakkama saada, sest meile kõigile see roog igatahes väga maitses. Kiideti kanaliha teravust ning toidu üldist ning suvist väljanägemist. Selline roog peaks meeldima kõigile pereliikmetele. Ideaalne ja kiire toit, mida süüa teleka ees mängu vaadates või niisama söögilaua ääres istudes.
Vaata ka meie rohelise salati retsepti kanaga!