Oapasteet

Taimne leivakate võiubadest

Koostisained

  • 1 purk Loodusväe võiube
  • Peotäis päikesekuivatatud tomateid
  • 4 kirsstomatit
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ sidrunit
  • Peotäis basiilikut
  • Himaalaja soola ja musta pipart

Valmistamisõpetus

  1. Loputa konserveeritud oad külma jooksva vee all üle.
  2. Haki päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk. Pane kõik koostisosad köögikombaini või kasuta saumikserit, pressi juurde sidrunimahl ning hakitud basiilik.
  3. Blenderda kreemjaks, lisa maitseained ning vajadusel veidi vett või õli. Määri pasteet seemneleibadele ning kaunista näiteks idude, tomati ja basiilikulehtedega. Kui tahad lihtsama vaevaga läbi saada, serveeri oapasteeti riisivahvlilt.

Taimne leivakate punastest aedubadest

Koostisained

Valmistamisõpetus

  1. Kurna ja loputa jooksva vee all aedoad ning pane köögikombaini.
  2. Haki juurde paprika, küüslauk ja petersell ning lisa maitseained ja sidruni mahl.
  3. Töötle köögikombainis või saumikseriga, kuni saad tulemuseks ühtlase massi. Määri pasteet seemneleibadele ja kaunista hakitud maitserohelise ja tomati ning kurgiviiluga.

 

Retsept: toitumisnõustaja Katariina Maidla

Foto: Fotoraat

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here