Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamise aeg: 5 min
Kokku kuluv aeg: 15 min
Koostisained
4-le
- 300 g linguine pastat
- 2 spl võid
- 1 spl extra virgin oliiviõli
- 3 -4 keskmist küüslauguküünt
- 5 spl kivideta rohelisi või kalamáta oliive
- 1 spl sidrunimahla
- 50-60 ml džinni
- 1-2 tl oliivi vett
- 150-200 g sinihallitusjuustu
- sool
- pipar
Valmistamisõpetus
- Keeda linguine pasta vastavalt pakil olevale soovitusele al dente.
- Tükelda küüslauk ja oliivid ning prae oliiviõlis.
- Lisa sidrunimahl ja džinn, oliivi vedelik ning või.
- Keeda 4-5 minutit ja kui kastet tundub vähe, lisa veidi pasta keeduvett.
- Lisa värske või kuivatatud petersell ja pasta, sega kõik hästi läbi.
- Serveeri ja lisa sinihallitusjuust.
Dirty Martini pasta
Inimesed armastavad Dirty Martinit ja inimesed armastavad pastat, seetõttu katsetasime Retseptisahtlis midagi uut ja valmistasime Dirty Martini pasta. Hoolimata peenest nimest, on valmistamine tegelikult lihtne ja kiire ning tulemus on imemaitsev.
Dirty Martini pasta on kulinaarne uuendus, mis on inspireeritud klassikalisest Dirty Martini kokteilist, mis sai populaarseks juba 20. Sajandi alguses. See versioon on loodud üsna hiljuti, ning see ühendab Dirty Martini ikoonilise maitse roaks, mis on sama nauditav kui see on loominguline.
Toidule särtsaka maitse andmiseks kasutasime CityAlkost ostetud Akori Yuzu džinni. Akori Yuzu on täiuslik kombinatsioon teraviljast, riisist, kadakast ja looduslikest essentsidest. Selle valmistamisel kasutatakse traditsioonilist Jaapani meetodit. Maitses on tunda tsitruselisi nüansse, kus domineerivad sidrun, apelsin ja mandariin, pakkudes pehmet ja värskendavat elamust.
Meie katsetus teha modernne roog kukkus suurepäraselt välja. Tulemuseks särtsakas ja džinnile omaselt veidi happelise maitsega roog on lihtne valmistada ja sobib serveerimiseks nii pidulikumas kui koduses olustikus.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Kui sulle maitsevad pastad, siis proovi ka meie peedi-feta pastat.