Greibimahl

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 5 min

Koostisained

  • 2 greipi
  • Mett
  • Melissi

Valmistamisõpetus

  1. Lõika greibid pooleks ja pressi need elektrilise pressiga.
  2. Pressi nii palju greipe, et alla kannu tuleks piisavalt mahla.
  3. Sega mahla sisse mett, et maitset natukene pehmemaks muuta.

Greibimahl

Greibimahl – värske ja tõhus relv viiruste vastu!

Greibimahl pakatab vitamiinidest. Peamiselt sisaldab ta rohkelt C-vitamiini, samuti ka A-vitamiini ning  veel erinevaid kiudaineid.  Eriti kasulik on greibimahl talveperioodil, sest aitab tugevdada immuunsüsteemi ning võidelda erinevate haigustega.

Greibimahla tegemine võib olla tülikas ja aeganõudev tegevus, kui puuduvad õiged vahendid. Meil seda muret polnud.  Meie kasutasime Koduekstrast soetatud elektrilist tsitruspressi. Sellise pressiga on võimalik teha mahla ka teistest tsitrusviljadest, näiteks sidrunist või laimist.

Greibimahl

Käsitsi pressides võib käsi enne ära väsida, kui klaas mahla valmis saab. Elektrilise pressiga seda muret ei ole.  Pressimise protsess oli palju kergem, sest ei pidanud täie jõuga pressile suruma, et mahla täielikult välja saada.

Greibimahl

Kui greibimahl sai valmis, siis lisasime sellele ka natuke mett. Seda ikka selleks, et meie tehtud greibimahl oleks ikka veel vitamiinirikkam ja tervislikum.

Mõnus tervisepomm oligi valmis. Terviseks! 😛

Loe ka meie detox joogi kohta!

Greibimahl

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here