Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamise aeg: 0 min
Kokku kuluv aeg: 10 min
Mamma borš on nii eel- kui pearoana üsna kaval ja hea lüke. Usume, et kui teistele mitte mainida, siis ei saada arugi, et see pole ise tehtud. Võrreldes teiste pakisuppidega on seal mõnusad suured liha- ja juurviljatükid ning ei ole ainult puljongit vaid ikka supipaksu kah.
Eriti, kui on kiire, on Mamma suppi hea kasutada, sest see on juba eelnevalt kokku keedetud. Vett ega midagi enam juurde lisama ei pea. Lihtsalt pane supp potti, keeda veidi ja naudi suurepäraseid maitseid.
Lisaks, mis kõige olulisem, selles boršis on 100 g kohta ainult 55 kcal. Supp on vähekalorilisem kui näiteks kartul ja liha, kuid sellest võib kõhu korralikult täis saada.
Kuna tahtsime süüa teha neljale inimesele, siis ostsime lausa 2 kg Mamma borši. See on neil täiesti uus asi. Eestlaste lemmikud, seljanka ja borš, on neil nüüd ka tõeliselt mugavates 2 kg pakendites.
Seda on sanga tõttu väga mõnus kanda ja transportida. Pakend on ka piisavalt tugev, et pole karta muljumist ega supi lekkimist.
Koostisained
- 2 kg Mamma borši
- veidi hapukoort
- ürte
Valmistamisõpetus
- Eemalda pakend
- Soojenda potis kuni keemiseni
- Serveeri hapukoore ja ürtidega