Carmen Insigne Cabernet Sauvignon

Päevad on jäänud lühemaks ja õhtud muutunud kargemaks. Sügisõhtuse Retseptisahtli kokkamisele lisas natukese vürtsi Carmen Insigne Cabernet Sauvignon. Retseptisahtli peakoka Margiti sõnul sobib punane vein imeliselt sügisõhtuseks naudinguks, sest just punane vein tekitab mõnusamast mõnusa une.

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon on veinimaailma tõeline aare. Lisaks sellele, et vein on pälvinud Nautimuse märgise, jääb see silma oma intensiivsete maitsete ja tugeva aroomi poolest. veini teeb eriliseks tema violetse varjundiga keskmisest intensiivsem rubiinpunane värvus. Aroom on vürtsikalt marjane, milles on tunda küpseid mustsõstraid, tumedaid luuviljalisid, magusaid vürtse, münti ja musta pipart. Maitse on keskmise täidlusega ja kompleksselt marjane, tunda on üleküpsenud mustsõstraid, küpseid põldmarju, tumedaid puuvilju ja kuivatatud ürte koos tasakaaluka vürtsikusega. Maitse viimane noot lõpeb ürdise vürtsi koos mõru šokolaadiga.

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon

Vina Carmen S.A. on Tšiili veinimaailma kroonijuveel, mille ajalugu ulatub aegade taha. Alates 1850. aastast on see auväärne veinimaja pühendunud veini tootmisele, mis peegeldab Tšiili rikkalikku kultuuripärandit ja aastatuhandete vanuseid viinamarjakasvatuse traditsioone. Francisco de Rojas y Salamanca asutas Vina Carmen S.A. ning nimes peegeldub austus kauni Carmeni vastu, kelle lugu on veinimaja pärimuses igavesti püsiv. Sellest alates on Vina Carmen S.A. olnud esirinnas Tšiili veinitootmises, tuues esmakordselt Tšiili pinnale Prantsusmaa viinamarjasordid.

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon

Tänaseks on Vina Carmen S.A. saavutanud legendaarse staatuse Tšiili veini tootmises. Nende veinid on levinud üle kogu maailma ja pälvinud tunnustust nii veinikriitikute kui ka armastajate poolt. See on lugu pühendumusest ja kirglikust soovist viia Tšiili veinimaailm uuele tasemele.

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon

Carmen Insigne Cabernet Sauvignon sobib suurepäraselt kokku nii grillitud ja praetud liharoogade kui ka imelise Itaaliapärase pitsa ja pastaga. Serveeri kergelt jahutatuna, 15 – 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist ning naudi.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here