Värske ja puuviljane Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry

Itaaliast pärit kerge, värske ja poolkuiv vahuvein Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry on suurepärane kaaslane esimeste kevadhõnguliste õhtute tervitamiseks. Kuigi selle vahuveini nimes on kirjas Extra Dry, on see tegelikult veidi magusam kui Brut tähisega Prosecco. Seega on Extra Dry Prosecco populaarne valik nende seas, kes eelistavad pisut magusamat vahuveini.

Värske ja puuviljane Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry

Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry on värvilt kahvatukollane ning roheka alatooniga. Aroom on puuviljaselt aromaatne, selles on tunda kollaseid õunu, pirne, värskeid tsitrusvilju. Maitse on elavalt puuviljane, kergelt tsitrushappelise lõpunoodiga, milles on tunda heledaid luuviljalisi, pirne, virsikuid, aprikoose, küpseid õunu ja kergeid aromaatseid ürte. Järelmaitse on puuviljaselt elav ja tsitruseliselt värske. Veini teistkordne fermentatsioon leiab aset charmat meetodil roostevabades terasvaatides, mis muudab veini olemuselt elavalt kihisevaks. Vahuveini lilleline ja puuviljane maitse tuleb valmistamisel kasutatud Glera viinamarjasordist.

Värske ja puuviljane Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry

Cantine Maschio veinimaja rajas 1973. aastal Bonaventura Maschio, kes otsustas oma perekonna saja-aastase ajalooga piiritustehase veini tootmiseks ümber ehitada – esimeseks nimeks sai Casa Vinicola Maschio. 2002. aastal ühines Maschio veinimaja Emilia-Romagna piirkonna veinitootja Cantine Riunitega ning nii moodustus üks suurim vahuveine tootev ettevõte Põhja-Itaalias.

Värske ja puuviljane Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry

Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry on poolkuiv vahuvein, mida soovitame serveerida mereandide, valge kala, salatite, pastaroogade ja puuviljaste magustoitude kõrvale. Parim on seda serveerida jahutatult (6–8 ºC).

Värske ja puuviljane Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry

Maschio Prosecco DOC Treviso Extra Dry puuviljane vahuvein on väga hea valik erinevatele pidustustele, olgu tegemist sünnipäeva, piduliku õhtusöögi või pulma-aastapäevaga. Miks mitte tähistada kevade saabumist selle kihiseva vahuveiniga!

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here