Pitsa

Valmistamisaeg: 3 min

Küpsetamise aeg: 5 min

Kokku kuluv aeg: 8 min

Koostisained

  • TERE Merevaik salaamipitsa lisandiga
  • Ümmargune lavash
  • Riivjuustu
  • Sinki
  • Maitserohelist

Valmistamisõpetus

  1. Määri ümmargune lavash Merevaiguga.
  2. Raputa peale riivjuustu ja sinki.
  3. Tõsta lavash grillile ja pane grillile kaas peale.
  4. Lase pitsal mõni minut küpsetada ja tõsta grillilt maha, kui Merevaik ilusti sulab.
  5. Serveerimiseks lisa maitserohelist ning söö pitsat soojalt.

Pitsa

Grillil valmistatud Merevaigu pitsa

Täna kirjutan teile ühest väga huvitavast pitsast. Tegemist ei ole üldse klassikalise pitsaga. Selle pitsa tegemine on ülimalt lihtne ja väga maitsev. Nimelt, hakkame tegema grillitud Merevaigu pitsat. Ma ütlen ausalt, et see oli nii isuäratav, et tahaks sellist pitsat süüa ka mujal, mitte ainult kodus. Kindlasti hea idee suupisteks mõnele grillipeole!

Pitsa tegemiseks on vaja ümmargust lavashi ja spetsiaalset Tere pitsa Merevaiku. Need on Tere uued tooted ja pitsa merevaike on kolme erinevat maitset: Salaami, Margarita ja Pepperoni. Meie kasutasime Salaamipitsa Merevaiku, mis on väga tugeva salaami maitsega. Lisaks lisasime veel riivjuustu, sinki ja maitserohelist.

Pitsa valmib grillil väga kiirelt ja Merevaik sulab mõnusalt krõbeda lavashiga kokku. Nende tegemine on lihtsalt imelihtne ja tulemus on samuti lihtne, kuid ülimaitsev. Pärast võib peale raputada värsket maitserohelist. Pitsa serveerisime lahedal Gastrolinki kiviplaadil, millel tavaliselt restoranides serveeritakse ka steike ja burgereid.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here