kanalihapallid

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 20 min

Kokku kuluv aeg: 30 min

Koostisained

  • 1 pakk Kikase fileepalle
  • 4 kartulit
  • 200 ml koor
  • 2 spl õli
  • 1-2 tl jahu
  • Peotäis tomateid
  • Või
  • Piim
  • Sool
  • Pipar
  • Kaunistuseks tüümiani ja rohelist sibulat

Valmistamisõpetus

  1. Koori ja keeda kartulid soolaga maitsestatud vees.
  2. Prae pannil õrnalt Kikase fileepallid.
  3. Vala pannile 200 ml koort ja 2 spl õli ning sega.
  4. Lisa 1-2 tl jahu ja sega uuesti.
  5. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Soovi korral lisa ka teisi maitseaineid.
  6. Kaunistuseks lisa tüümiani ja rohelist sibulat.
  7. Kartulid tambi koos vähese sooja piima ja spl võiga kartulipudruks.
  8. Salatiks haki tomateid.

kanalihapallid

Kanalihapallid kartulipudru ja koorekastmega

Tihti tekib tunne, et ei tea, mida õhtul perele süüa valmistada, sest paljude toitude valmistamine nõuab palju aega ning nende tegemine on keerukas. Tunnistame ausalt üles, et ka meil juhtub seda tihti, kui tunned, et täna ei jaksa või ei ole tuju midagi suurt ja keerukat kokata. Mõtlesime teiega jagada retsepti, mida sellisel puhul valmistada – kanafileepallid kartulipudru ja koorekastmega.

Alati ei pea lihapalle ise valmistama, sest ka poes on väga häid lihapalle saadaval. Valisime Kikase fileepallid, mis on tehtud broilerist. Need on väga maitsvad ja sobivad kasvõi niisama snäkiks. Oleme kanafileepalle ennegi meie retseptides kasutanud ja teinud tomatikastmes retsepti, mida on ka väga lihtne valmistada.

Kanalihapallid sobivad kokku kõigega. Otsustasime seekord fileepallide kõrvale valmistada kartuliputru, kuid hästi sobib veel riis, spagetid või tatar. Selleks, et toit kuivaks ei jääks, valmistas Margit kõrvale kiirelt valmiva koorekastme. Vaja läheb ainult koort, õli ja natukene jahu ning maitsestamiseks soola ja pipart.

Vaata ka teisi õhtusöögi retsepte!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here