Kanasalat Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

Pühadeajal igatseb nii keha kui ka meel vahel kõige selle piduliku ja rammusa vahele midagi lihtsat ja värsket. Meie arvates on sellisel puhul laual täiesti omal kohal üks roheline kanasalat. Arvestades meie kaubanduskettide külluslikku valikut ja võimalust meid ka talvisel ajal värske rohelisega varustada, ei tohiks kerge roheline kanasalat kellelgi üle jõu käia.

Kana valisime täna Kikase toodangu seast. Nagu nimigi reedab, on tegu eriti kerge broilerifileega – Kikase “Light” broileriliha. Kikas lubab, et kanaliha sisaldus on fileetükis vähemalt 85%. Puhas ja hõrk kanaliha maitse kinnitas, et nii see ka on.

Salati võib meisterdada endale sobivast rohelisest salatist. Meie valisime täna käharkapsa, mida tihti armastatakse kasutada kapsarullide tegemisel, kuid tugeva maitse tõttu sobib see suurepäraselt salatisse ka täiesti eraldiseisva iseloomuka komponendina.

Lisaks broilereilihale ja käharkapsale lisasime salatisse ka virsikulõike ning avokaadot, et anda salatile veidi pehmemat ja mõnusamat maitset lisaks marinaadis broilerile ning tugevale käharkapsale. Samuti sobib siia suurepäraselt maitseks ka tšilli, sidrunimahl ning balsamico.

Kanasalat Retseptisahtel

Koostisained

  • Kikase Light marinaadis broileriliha
  • Käharkapsas või salatisegu
  • 2 avokaadot
  • 300 ml konservivirsikuid
  • Tsilli
  • 2 spl õli
  • 1 sidruni mahl
  • 2 spl balsamico-kreem

Valmistamisõpetus

  1. Prae ja pruunista pannil Kikase Light marinaadis broileriliha.
  2. Pese käharkapsas ja haki tsilli, 2 avokaadot ja 300 ml virsikud.
  3. Salatikastmeks sega kokku 2 spl õli, 1 sidruni mahl ja 2 spl balsamico-kreemi.

Vaata veel salati retsepte siit!

1 kommentaar

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here