Panniroog Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 20 min

Kokku kuluv aeg: 30 min

Olete ehk vahel hommikueineks võileiva või müsli asemel millegi veidi toekama järele igatsenud? Meie katsetasime tänase karge ilma puhul rootsipärast Pytt i Pannat, mis vastavalt soovile sobib, nagu mainitud, toekamaks hommikusöögiks või ka veidi hiljem ennelõunaseks brunchiks.

Roa nimi tuleb rootsikeelsest sõnakombinatsioonist, mis otsetõlgituna tähendaks ehk “väikesed osad pannil”. Pytt i Panna on üsna lihtne panniroog, mille põhilised koostisosad on kartul, juur- ja köögiviljad, sink ja muna. Roale annab põhilise maitse ja ka koguseliselt moodustab enamuse köögiviljade hulk, mille tarvis meie valisime Härmavilja köögiviljasegu nimega Panniroog.

Panniroa põhilised koostisosad on brokoli, porgand, mais, suhkruhernekaunad ning seller, mis kõik teevad meie Pytt i Panna mitmekesiselt maitsvaks. Lisaks neile lisame roale tükeldatud singi, kartulid ning maitseks soola ja pipart.

Pytt i Panna teine oluline osa lisaks pannisegule on praetud muna, mille lisame järjasilmana pannil ülejäänud roa keskele. Rõõmsat katsetamist rootsipäraste maitsetega!

Panniroog Retseptisahtel

Koostisained

Valmistamisõpetus

  1. Keeda kartul.
  2. Lisa pannile õli ja kartul ning maitsesta soolaga.
  3. Vala Härmavilja Panniroog pannile ja maitsesta pipraga.
  4. Lisa segule 100g sinki ja sega.
  5. Tee panni keskele ruumi ja prae 1 muna.
  6. Maitsesta muna soola ja pipraga.

Vaata veel Härmavilja retsepte siit!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here