lõhesuupisted

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 10 min

Koostisained

  • 270 g Mati Kala külmsuitsulõhet (3 pakki)
  • 80-100 g toorjuustu
  • 24 kreekerit
  • 1 keskmine laim
  • tilli
  • pipart

Valmistamisõpetus

  1. Lõika suitsulõhe tükid pooleks.
  2. Määri kreekerile maitsestamata toorjuustu ja aseta peale suitsulõhe, laimilõik ning till.
  3. Raputa peale musta pipart ja serveeri kohe.

lõhesuupisted

Lõhesuupisted

Retseptisahtli kokakooli 5. kohtumist koos Evelin Ilvesega alustasime tervitusmulliga ning kõrvale sõime maitsvaid ja elegantseid lõhesuupisteid. Lõhesuupisted on hea snäkk, mida kiirelt valmistada, kui külla tulevad vähe tähtsamad külalised või üritus on pidulikuma tooniga.

Meie valmistasime kokakoolis oma lõhesuupisted M.V.Wooli uue külmsuitsulõhega Mati Kala. Tootel on ettevõtte jaoks selgelt sentimentaalne väärtus: see on oma nime saanud hiljuti lahkunud ettevõtte asutaja ja juhi Mati Vetevoolu järgi. Päris kindlasti valmistab M.V.Wool parimat külmsuitsulõhet, mida Eesti poodidest leida võib. M.V.Wooli imemaitsvaid kalatooteid saad endale soetada nii kõigist suurematest toidupoodidest kui ka nende enda e-poest.

lõhesuupisted

Valmistatud lõhesuupisted olid mullijookide kõrvale tervitussnäkiks ideaalne valik. Laim pakub lõhe soolasuse kõrvale kerge magushapu maitse, mis toob lõhe maitsenüansid paremini esile ning pipar ja till lisavad maitsesse sügavust. Elegantselt kaunistatud lõhesuupisted sobivad suurepäraselt igale üritusele, iseäranis pidulikumale koosviibimisele.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here