Magus pitsa Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 15 min

Kokku kuluv aeg: 25 min

Magus pitsa? Kas keegi on seda varem kuulnud? Tundub imelik, aga tegelikult on tegemist väga maitsva ja lihtsa magustoiduga, millega saad üllatada oma sõpru, sest ilmselt enamus pole magusat pitsast kunagi söönud.

Magusa pitsa tegemine on sama lihtne nagu soolase pitsa tegemine. Vaja läheb Vilma õhukese pitsapõhjapulbrit ning suurem osa pitsast ongi juba tehtud. Taigna võib ka ise teha, aga Vilma valmis taignasegudest on imelihtne taigent valmistada. Need maitsevad ka väga hästi.

Sama pitsapõhjapulber sobib nii soolaseks kui magusaks toiduks. Magusa pitsa puhul ei pea pulbrile suhkrut lisama, sest šokolaadikreem ja tuhksuhkur teevad pitsa parajalt magusaks ning marjade lisamine annab juurde hapukust.

Vilma magus pitsa marjadega

Magus pitsa Retseptisahtel

Koostisained

  • Õhukese pitsapõhjapulber
  • Shokolaadikreem
  • 50 ml õli
  • 200 ml vett
  • Tuhksuhkur
  • Marjad (maasikad, vaarikad ja mustikad)

Valmistamisõpetus

  1. Vala õhukese pitsapõhjapulber kaussi.
  2. Lisa pulbrile 200 ml vett ja 50 ml õli ning sega kätega.
  3. Võta küpsetuspaber alla ja rulli sellel taigen kuni taigen on paraja paksusega.
  4. Pane taigen 15 min ahju 180-200 kraadi juures.
  5. Kui taigen on küpsenud lase 5 min jahtuda ja määri pitsale peale shokolaadikreem.
  6. Tükelda marjad ja aseta pitsale.
  7. Kõige viimasena raputa magusale pitsale tuhksuhkurt.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here