Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 30 min
Öeldakse, et pühapäev on pannkoogipäev. Meie jaoks on laupäev ja reede ja üldse iga päev pannkoogipäev, sest me lihtsalt armastame imehäid pannukaid. Pannkooke on võimalik teha 100 erineval moel – õhukesed või paksemad, väikesed või suured, täidisega või ilma, lisanditega või klaasikalised.
Seekord oleme välja valinud meie lemmiku – banaanipannkoogid. Need on ideaalsed puhkepäevadeks, mil on hommikuti rohkem aega maitsvat toitu ning toredaid hetki nautida.
Sellise ägeda kandiku, millega saab hommikusöögi kallimale voodisse viia, leidsime Koduekstrast.
Pannkoogid
Koostisained
- 1 suur küpse banaan
- 2 muna
- 400 ml hapupiima, petti või keefirit
- 300 g nisujahu (soovi korral speltajahuga pooleks)
- 1tl soodat
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 2 spl rafineerimata suhkrut
- pool tl soola
Valmistamisõpetus
- Vispelda munad ja hapupiim.
- Sega kokku kuivained.
- Lisa kuivained muna ja hapupiima segusse. Sega omavahel ja hakka vähehaaval vispeldades muna segusse segama.
- Kui kogu segu on ühtlane, lisa kergelt segades lahtilõigatud banaan.