mokteil

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 5 min

Koostisained

  • 3 tk No Bananas maasikaid
  • 2 tl murakamoosi
  • 20 ml laimimahla
  • 20 ml suhkrusiirupit
  • Perrier mineraalvett pikenduseks

Valmistamisõpetus

  1. Valmista suhkrusiirup lahustades keevas vees võrdne kogus suhkrut. Näiteks 50 g vett ja 50 g suhkrut.
  2. Lõika maasikad tükkideks ja lisa koos jää, murakamoosi ja laimimahlaga anumasse, kus saad kõik kokku raputada.
  3. Raputa kõik tugevalt läbi, et maasikad puruneksid ja seguneksid muude koostisosadega.
  4. Täida klaas jääga ning kurna selle sisse sheikimisel saadud vedelik.
  5. Pikenda jooki mineraalveega ning sega läbi rahulike liigutustega, suunaga põhjast pinnale.
  6. Kaunista maasikaga.
  7. Naudi oma valminud mokteili!

mokteil

Suvelaul

Nagu lubatud, on meie uues alkoholivabade kokteilide rubriigis iga kuu uus retsept! Loodan, et juunikuu retsept teile meeldis ja uus mokteil sai erinevatel suvistel koosviibimistel või pidustustel seltskonna lemmikuks. Uue kuu alkoholivaba kokteili nimi on Suvelaul, mis taas pakatab suvisest värskusest ja viib lausa keele alla! Võin veel etteruttavalt mainida, et kes enne polnud alkoholivabade kokteilide usku, siis Suvelaul pöörab vanad uskumused pea peale.

mokteil

Alkoholivaba kokteil Suvelaul on meie suurepärase kokteilimeistri Karina Tamme looming, mida saate nüüd ka teie nautida. Suurepärased juunikuu ilmad on meie sõprusringkonna toonud tihedamini kokku, kui seda tavapäraselt ja et ka kohe järgmisel hommikul näiteks randa minna või peale mõnusat koosviibimist veel päevaste toimetustega tegeleda, on mokteilid ideaalsed! Minu suvi on igatahes möödunud mokteilide saatel ja alkoholivaba kokteil Suvelaul mu viimase nädala lemmik!

mokteil

Tänase alkoholivaba kokteili Suvelaul jaoks läheb tarvis suhkrusiirupit, mille saab ise valmistada suhkrust ja veest. Selle jaoks on oluline meeles pidada, et suhkur tuleb lahustada keevas vees ning vett ja suhkrut peab lisama võrdsetes kogustes. Lisaks läheb tarvis jääd, sutsuke murakamoosi ja laimimahla. Alati on parim valik värskelt pressitud laimimahl, kuid sobib ka kontsentraat.

mokteil

Ühes õiges alkoholivabas kokteilis peavad kindlasti leiduma ka suviselt magusad ja mahlased marjad! Kõik marjad ostan ma No Bananaselt, sest lisaks laiale valikule ja alati värskele kaubale, saan ma vajamineva tellida otse koduuksele. Ja muidugi on tore ka niisama paar maasikat põske pista mokteili valmistamise ajal või nautida neid juues alkoholivaba kokteili!

mokteil

Kes on rohkem Retseptisahtli erinevaid retsepte jälginud ja katsetanud, kindlasti juba teab, et parim mineraalvesi kokteilide jaoks on Perrier oma suurte mullide tõttu, mis toovad kokteili maitse- ja lõhnaomadused hästi esile. Võib tunduda nagu pisike asi, aga tegelikult annab suure erinevuse!

mokteil

Mõnusat mokteilitamist!

mokteil

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here