Tacod

Valmistamisaeg: 10 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 20 min

Koostisained

  • Taco taskud
  • Hakkliha
  • Punast sibulat
  • Paprikat
  • Tomatit
  • Riivjuustu
  • Peterselli
  • Tšillit
  • Soola
  • Pipart
  • Taco maitseainesegu hakklihale
  • Taco punane kaste (vürtsikas või mahe)
  • Avokaado-jogurti dipikastet

Valmistamisõpetus

  1. Prae pannil hakkliha ning maitsesta soola, pipra ja taco maitseaineseguga.
  2. Haki väikseks punane sibul, tomat, paprika, tšilli ja petersell.
  3. Valmista avokaado-jogurti dipikaste.
  4. Hakka täitma taco taskuid täidisega.
  5. Lisa esimesena hakkliha ning sinna peale taco punast kastet.
  6. Lisa hakitud punane sibul, tomat, paprika, tšilli.
  7. Lisa riivjuustu ja avokaado-jogurti dipikastet.
  8. Peale raputa hakitud peterselli.

Tacod

Tacod hakkliha ja avokaado-jogurti kastmega

Tacod on mehhiko traditsioonile toit, mida võib süüa taco taskute või tortilla vahelt. Tacod on huvitavad, sest neid võib teha väga erinevate täidistega, seega peaaegu igale maitsele. Lisaks võib neid teha vürtsikamad või siis hoopis natukene mahedamad. Meie lisasime enda tacode vahele natukene tšillit, et lisada veidi mehhikopärast vürtsi, aga maitse tasakaalustamiseks tegime spetsiaalse avokaado-jogurti kastme.

Tacod

Meie tacode põhikomponendiks on hakkliha, millele lisasime erinevaid komponente ja maitseaineid. Mis meile tacode juures meeldib on see, et neid on lihtne valmistada, valmivad kiirelt, maitsevad ülihästi, võid valmistada vastavalt oma maitsele ja neid süüakse mõnusalt krõmpsu taco tasku vahelt :).

Tacod

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here