Valmistamisaeg: 5 min
Küpsetamise aeg: 15 min
Kokku kuluv aeg: 20 min
Eelroog – Peekonirullid krõbeda koorikuga

Koostisained
- 
- 1 pakk Kikase kanafilee pulki
 - 6 peekoniriba
 - soovi korral tüümiani ja idusid
 
Tomatipasta dipikaste
- suhkur
 - sool
 - pipar
 - veiniäädikas
 
Majoneesi-hapukoore dipikaste
- sidrunimahl
 - petersell
 - roheline sibul
 - majonees
 - hapukoor
 - dijoni sinep
 
 
Valmistamisõpetus
- Keera Kikase kanafilee pulkadele peekoniribad ümber ning pane need 15 minutiks 180 kraadi juures ahju.
 - Tee valmis dipikastmed.
 - Sega tomatipasta kastmeks kokku näpuotsatäiega suhkrut, soola, pipart ja veidi veiniäädikat.
 - Majoneesi-hapukoore kastmeks sega kokku üks kolmandik majoneesi ja 2 kolmandikku hapukoort, lisa juurde pool tl dijoni sinepit, pool tl sidrunimahla ja haki juurde petersell ning roheline sibul.
 - Serveeri soojalt koos idude ja tüümianiga.
 
Valmistamisaeg: 0 min
Küpsetamise aeg: 0 min
Kokku kuluv aeg: 10 min
Pearoog – Hernesupp

Koostisained
- 1 pakk Mamma hernesupp
 - 2 spl kohvikoort
 - ürte
 
Valmistamisõpetus
- Eemalda pakend
 - Soojenda potis kuni keemiseni
 - Lisa serveerimise ajal igasse kaussi 2 spl kohvikoort ja veidi ürte
 
Valmistamisaeg: 1 h 30 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 1 h 50 min
Magustoit – Vastlakukkel – roosa täidisega

Koostisained
- 
- 1 muna
 
Taigen
- 900 g jahu
 - 1 tl soola
 - 3-4 supilusikat suhkrut
 - 1 pakk Nordic kuivpärmi (u 11 gr)
 - u 250 g toasooja hapukoort
 - 250 ml käesooja vett
 - 70 g sulatatud võid
 
Täidis
- toormoosi
 - 200 ml vahukoort
 - 200 g teralist kohupiima
 - 4 spl suhkrut
 - 1,5 spl sidrunimahla
 - poolt tl vanillisuhkrut
 - peedipulbrit
 
 
Valmistamisõpetus
- 
- Sega omavahel taigna kuivained.
 - Lisa hapukoor, vesi ja või.
 - Sõtku kuni taigen tuleb käe küljest lahti
 - Lase kerkida tund aega, siis vajuta tainas maha ja lase veel umbes pool tundi kerkida.
 - Eelsoojenda pöördõhuga ahi 200c.
 - Vormi taignast kuklid ja pintselda need 1 lahtiklopitud munaga.
 - Pane veevannil 15-20 minutiks ahju.
 - Täidiseks vahusta vahukoor 2 spl suhkruga ja sega teises kausis kohupiim kokku 2 spl suhkruga.
 - Sega vahukoor ja kohupiim omavahel kokku ning lisa roosa värvi saamiseks peedipulber. Sega juurde sidrunimahl ja vanillisuhkur.
 - Võta kuklid ahjust välja, lõika mütsikesed pealt ära ning uurista veidi kukleid ja mütsikesi, et täidis ära mahuks. Pane kõigepealt kukli peale toormoosi ja seejärel vahukoore ning kohupiima segu.
 
 
				
		


