Tacod

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 7 min

Koostisained

  • 1 karp M.V.Wooli Külmsuitsu Klaarsäga viile õlis
  • Taco taskuid
  • 3 väikest kurki
  • 3-4 kirsstomatit
  • 80 g punast kapsast
  • 1 väiksem avokaado
  • 1/4 punast sibulat
  • Väiksem tšilli
  • 2-3 spl hapukoort
  • 1 tl laimimahla
  • Soola
  • Pipart
  • Kaunistuseks näiteks oreganot, tilli või peterselli

Valmistamisõpetus

  1. Pese ja haki köögiviljad ning tõsta taco taskute vahele.
  2. Tõsta karbist 1-2 Klaarsäga viilu taco vahele.
  3. Lisa ka peeneks hakitud tšillit.
  4. Kastme tegemiseks sega 2-3 spl hapukoort, 1tl laimimahla, soola ja pipart.
  5. Tilguta lusikaga kastet tacode peale.
  6. Kaunistuseks lisa ürte.

Tacod

Klaarsäga tacod

Seekord valmistasime hoopis midagi teistsugust ja erilist. Otsustasime valmistada mehhikopärased tacod, eestipärase külmsuitsu klaarsägaga. Miks just tacod ja klaarsäga? Seda sellepärast, et alati on huvitav ja põnev siduda kokku kahe erineva maa toidukultuuri ja maitseid. Tulemus on alati põnev ning tekib ka väike üllatusmoment, et kas ikka sobib kokku või mitte.

Tacod

M.V.Woolil on just selline toode nagu külmsuitsu klaarsäga viilud õlis. Tegu on väga maitsva ning erilise toiduainega. Selle kinnituseks kuulutati just see toode Eesti parimaks toiduaineks 2018, lisaks pärjati sama toode ka Eesti parima kalatoote 2018 hõbemärgiga. Konkursi hindamiskomisjon tõi esile haruldase kala erakordselt hõrgu maitse ning asjaolu, et M.V.Wool tõi selle tootega Eesti poelettidele täiesti uue kalaliigi. Klaarsäga filee on roosakas-valge mahlase lihaga, kerge ning hõrgu maitsega. Lisaks on klaarsäga filee ka luuvaba. Ideaalne kala millest võib valmistada, mida iganes hing ihaldab. Meie hing ihaldas valmistada ühed isuäratavad ja maitsvad tacod.

Tacod

Tacode valmistamine pole üldse keeruline, põhinipp on kasutada värve. Mida värvilisem seda parem. Kui kapsast kasutada, siis ikka punast. Sama lugu on sibulaga, sellepärast otsustasime ka punase sibula kasuks. Avokaado andis juurde eksootikat ning tšilli lisas teravust. Kokku saimegi erinevate värvide ja maitsetega huvitavad tacod, mis maitses väga huvitavalt ning peamine – väga maitsvalt.

Loe postitust, kuidas soolataignas kala valmistada!

Tacod

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here