Valmistamisaeg: 2 min
Küpsetamise aeg: 0 min
Kokku kuluv aeg: 2 min
Sibula hakkimine
Kas sul on palju sibulaid hakkida ja sa ei oota nutma hakkamist? Siin on 3 nippi, mis võivad aidata pisarate vältimist ning kokkamise nautimist.
Valmistamisõpetus
- Pane sibul külmkappi ,külmuta sibulat külmkapis vähemalt 30 minutit enne hakkimist. Külma sibula rakud reageerivad lõikamise ajal aeglasemalt ning sibul ei ole nii vänge.Lõika sibulat vee all
- Lõika sibulat vee all (kas jooksva vee all või kausis, mis on vett täis). Vesi lahustab väävliühendid enne, kui need sinu silma jõuavad!Süüta küünal
- Süüta küünal ja lõika sibulat võimalikult leegi lähedal ilma ennast põletamata. Soojus lükkab väävli silmadest eemale!