sibula hakkimine Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 2 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 2 min

Sibula hakkimine

Kas sul on palju sibulaid hakkida ja sa ei oota nutma hakkamist? Siin on 3 nippi, mis võivad aidata pisarate vältimist ning kokkamise nautimist.

Valmistamisõpetus

  1. Pane sibul külmkappi ,külmuta sibulat külmkapis vähemalt 30 minutit enne hakkimist. Külma sibula rakud reageerivad  lõikamise ajal aeglasemalt ning sibul ei ole nii vänge.Lõika sibulat vee all
  2. Lõika sibulat vee all (kas jooksva vee all või kausis, mis on vett täis). Vesi lahustab väävliühendid enne, kui need sinu silma jõuavad!Süüta küünal
  3. Süüta küünal ja lõika sibulat võimalikult leegi lähedal ilma ennast põletamata. Soojus lükkab väävli  silmadest eemale!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here