Mannapuder retsept

Kokku kuluv aeg: 10 min

Kreemjas ja luksuslik hommikusöök

Räägitakse ju ikka, et puder on kõige parem hommikusöök! Meie nõustume sellega täielikult. Eriti, kui valmistada meie imeliselt kreemjast ja suussulavat mannaputru!See pole mitte teps üks tavaline mannapudru retsept. Lubame, et nii maitsvat, kohevat, kreemjast ja lausa luksuslikku mannaputru pole sa enne kunagi saanud. Alusta oma argipäevi heade maitsetega või naudi mõnusat mannaputru puhkepäevadel!

PS! Soovitame selle kõrvale teha ka meie vahvat konjakist kirsihoidist.

Vaata ka meie retsepti Hommikupuder hirsihelvestega!

Koostisained

  • 1 munakollane
  • 100 g mannat
  • 200 ml piima või rõõskakoort

Valmistamisõpetus

  1. Tee valmis mannapuder: 1 osa mannat, 2 osa vedelikku (piima või rõõskakoort).
  2. Kui puder on valmis ja manna on ilusasti ära paisunud, keera kuumus hästi madalaks. Vispelda munakollane pudru sisse ning sega kogu aeg, lõpus klopi üsna tugevalt.
  3. Maitsesta soola, suhkru ja vanillisuhkruga.

Märkmed

Selle pudru peale sobib imehästi meie konjakine kirsihoidis. Seda on lihtne teha: vaja läheb u 400 g puhastatud kirsse, 150 g moosisuhkrut ja 50 g konjakit või brändit. Lase kirsid ja suhkur keema ja keera kuumus vaiksemaks ning keeda u 10 min. Kui segu on veidi jahtunud, vala sisse pitsitäis (u 50 g) konjakit või brändit. Sega kõik läbi, lase täielikult jahtuda, pane segu purki ning aseta jahtunud moos seejärel külma. Selline kogus on paras ühe väiksema purgi jaoks.

2 KOMMENTAARID

  1. Hmm… kreemjas ja luksuslik? 200ml keevale piimale lisades 100 GRAMMI mannat tekib väheste sekundite jooksul taignapall, mida ei ole võimalik enam edasi keeta ja veel vähem vispeldada… 🙂 just proovisin järgi… aitähh kogemuse eest!

    • Kreemja struktuuri saavutamisel ongi väga oluline pidev ja tugev vispeldamine. Muidugi tuleb seda teha ka madalal kuumusel. Alati ei pruugi õnnestuda.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here