Ilmad lähevad aina ilusamaks ja soojemaks ning jäätiseletid poes aina ahvatlevamaks. Meie alustasime oma jäätisehooaega möödunud nädalal peetud kokteilipeol, mille oma sõpradele korraldasime. Leidsime seda korraldades, et maitsvate kokteilide, hea juustu ja mõnusate suupistete vahele oleks hädasti tarvis ka midagi karget ja magusat. Jäätis sobis seejuures meie menüüsse kui valatult!
Balbiino valikus on jäätiseid peaaegu igale maitsele ja subjektiivsed nagu me oleme, toome täna välja enda erilised lemmikud. Pärit on need nende Classic sarjast ning nimetused järgmised: mango-koorejäätis mango-passionilisandiga, karamelli-koorejäätis pähklikreemiga ja maapähkli-koorejäätis soolase karamellilisandiga.
Nad kõik on koorejäätised ning nende erinevad maitsed sobisid kokteilipeole väga hästi. Igaüks leidis nende seast enda lemmiku ning nad täiendasid meie kokteili- ja suupistevalikut ühe suurepärase magustoiduga.
Kuna kokteilipidu eeldab juba eos teatavat ekstravagantsust, on ka jäätiste maitsete kõrval pea sama oluline see, kuidas neid serveerida. Soovitame alati panustada veidi ka sellele, mismoodi magustoit taldrikul välja näeb ning mis te selle kõrvale serveerite või kuidas te seda kaunistate.
Meie valisime mangojäätise juurde – üllatus-üllatus – effektsed mangoviilud, karamellijäätise juurde pähklid ning pähklijäätise juurde hoopis maasikad. Õiged puuviljad ja lisandid leiad katsetades kindlasti juba ise. Proovi jälgida, et magususe ja hapususe tasakaal saaks lõpptulemuses paika ja värvikombinatsioon jääks effektne! Samuti on oluline, mille sees jäätist serveerida. Meie valisime seekord nõud Gastrolingist, kust leidsime kaks sobilikku taldrikut, ühe ovaalsema ja teise pikliku jäätiste serveerimiseks ja mõtlesime, et kolmanda jäätise võiksime serveerida hoopist pokaalist, et jäätis ilusti väljas paistaks.