Hummus

Koostisained

  • 2 tassitäit keedetud Loodusväe kikerherneid
  • 2 spl tahhinit
  • 1 sidruni mahl
  • 1 küüs küüslauku
  • 2 tl chana masala maitseaine segu
  • tassitäis vett
  • maitse järgi Himaalaja soola
  • serveerimiseks köögiviljakange

Valmistamisõpetus

  1. Pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Vett lisa töötlemise käigus vähehaaval, et saavutada mõnus ja kreemjas konsistents. Liigne vee lisamine võib hummuse liiga vedelaks ja maitsetuks muuta.
  2. Serveeri koos värskete köögiviljadega ning soovi korral nõrista peale veidi oliiviõli.

Retsepti ja pildi autor: Viktoria Bystrjak-Butorina

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here