Šokolaadijäätis

Koostisained

  • 2 dl kreemjat kookospiima
  • 4 kuivatatud datlit
  • 1 banaan
  • 2 sl päevalilleseemneid (võimalusel röstitult)
  • 2 tl naturaalset kakaopubrit

Valmistamisõpetus

  1. Pane datlid 10 minutiks kookospiima sisse likku.
  2. Seejärel lisa ülejäänud ained ning mikserda kõik ühtlaseks seguks. Vala segu jäätisevormidesse, koputa vorme korra vastu lauda ning pista siis segusse jäätisepulgad.
  3. Aseta sügavkülma külmuma vähemalt neljaks tunniks.
  • Selle jäätise valmistamisel on kasutatud 0,5 dl mahutuvusega jäätisevorme
  • Arvesta, et külmunult on jäätisesegu vähem magusam kui enne külmutamist
  • Selleks, et jäätisevormid paremini vormidest eemalduksid, lase neil pisut toatemperatuuril seista

Retsept ja pilt Ragne Värk

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here