lemmikut retsepti

Täidetud forell

Koostisained

  • Forell (juba eeltöödeldud)
  • Till
  • Roheline sibul
  • Sidrun
  • Sinihallitusjuust
  • Riivjuust
  • Sool
  • Pipar

Valmistamisõpetus

  1. Hakkida täidismaterjal (till, roheline sibul).
  2. Viilutada sidrun (ümarad rattad).
  3. Viilutada sinihallitusjuust (ruudukujulised laastud).
  4. Loputada kala vee alt läbi.
  5. Täida kala hea ja paremaga.
  6. Mässi fooliumi siise ja aseta küpsetuspannile.
  7. Küpsetada forelli 200 kraadi juures tund kuni tund ja pool.
  8. Vahepeal tuleks vaadata ja proovida, kas kala on valmis või mitte.

Kurgiamps – kerge suupiste või näks

Koostisained

  • Kurk
  • Kirsstomatit
  • Toorjuustukreem

Valmistamisõpetus

  1. Lõika kurk ratasteks.
  2. Lõika kirsstomatid poolkeradeks.
  3. Kurgiratta peale panna poolik kirsstomat, mille peale omakorda määrida natukene toorjuustukreemi.
  4. Torka kogu kupatusest võileivatikk läbi ja ongi amps valmis.

Riisivahvliamps toorjuustukreemi ja tilliga

Koostisained

  • Riisivahvleid (kas tavalised või meresoolaga)
  • Toorjuustukreemi (ise valid oma maitse järgi, millist)
  • Tilli

Valmistamisõpetus

  1. Lõika riisivahvlid neljaks osaks (sektoriks).
  2. Määri igale tükile toorjuustukreemi ja puista peale hakitud tilli.

Küsisime Janelt mõned küsimused

Kaua oled blogija olnud ja kuidas blogimiseni jõudsid? – Blogimisega alustasin 2012. aastal, kuid kirjutasin siis pigem sahtlipõhja. Blogimiseni jõudsin ilmselt läbi kellegi, aga ei mäleta hetkel, kes see oli. Peale teise lapse sündi tekkisid mul ärevushäired, mille tõttu veetsin enamus aega koduseinte vahel. Minu jaoks tundus üks huvitav ja abistav viis oma mõtted valada virtuaalsele paberile, ilma neid kellegagi jagamata. See oli minu jaoks nn raviva toimega. Peale teise lapse sündi (2014. aprill) hakkasin blogi rohkem sotsiaalmeedias reklaamima. 

JaneMis teemalist blogi pead? – Blogi www.janeblogi.ee olen seni liigitanud eluliste blogide kategooriasse, sest sealt võib leida kõike ühe noore pereema elu kohta. 

Kas sa oled suur kokkaja ja köögis uute maitsete katsetaja? – Tegelikult lükkan ma hea meelega härra kööki ja tema on pigem see, kes vaaritab. Mitte sellepärast, et ma ei oskaks, aga kolmanda rasedusega on köök viimane koht, kus ma viibida tahaks. Loomulikult teen ka mina aegajalt süüa, aga enamus kordadest hoiab härra meil kõhud täis. 

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here