Salatit

Üks tüütumatest asjadest, mis mulle isiklikult toidu valmistamise juures tihtipeale närvidele hakkab, on salatikomponentide pesemine. Miks?

Mitte, sest tegu oleks keerulise protsessiga, vaid seepärast, et tihtipeale kipuvad delikaatsemad lehed loputamisjärgselt kärmelt närbuma, vettima või niisama oma krõmpsu ilu kaotama, rääkimata sellest, kuidas lehtedele jääv vesi salatikastmeid lahjendab ja nende tekstuuri rikub. Isegi kui salatirohelist kas majapidamispaberiga patsutada või käte vahel läbi õhu pilduda, kipub vesi ikka teatud määral pinna külge jääma.

Kuigi tegu pole uue leiutisega, on minust targemad inimesed taaskord lagedale tulnud lihtsalt ülimugava tootega; Koduekstrast leidsime niivõrd rakendusliku, lihtsa ja tõhusa salati pesu- ja kuivatuskausi, mille osad käivad kenasti lahku, seega lubades alguses salatilehed kausis ära pesta ja pärast käepärase ‘tsentrifuug’-süsteemiga krempli ka kiirelt ära kuivatada, tekstuuri ohverdamata. Mida veel tahta? Lihtne viis, kuidas salatit pesta ja kuivatada!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here