Panniroog köögiviljade ja hakklihaga

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 10 min

Kokku kuluv aeg: 15 min

Koostisained

  • Härmavilja Porgand, mais, hernes
  • Härmavilja Kodune hakkliha
  • Riivjuustu
  • Sool
  • Pipar
  • Ürdisegu
  • Tšilli
  • Maitseroheline
  • Oliivõli

Valmistamisõpetus

  1. Vala pannile oliivõli ja prae pannil hakkliha ning maitsesta soola, pipra ja ürdiseguga.
  2. Lisa hakklihale koogiviljad ja lase haududa.
  3. Raputa peale riivjuustu.
  4. Haki tšilli ja puista toidule.
  5. Serveerimisel lisa hakitud maitserohelist.

Panniroog köögiviljade ja hakklihaga

Mehhikopärane panniroog köögiviljade ja hakklihaga

Vahelduseks on tore valmistada endale välismaist rooga. Margitiga mõtlesime, et põnev oleks proovida midagi mehhikopärast ja otsustasime, et proovime pannirooga koos köögiviljade ja hakklihaga.

Aega hoidis tohutult kokku muidugi Härmavilja tooted, kus on olemas porgand, mais ja hernes, mida on eriti hea ja mugav kasutada, kuna ei pea ise hakkama köögivilju koorima ja hakkima. Need koostisosad kui ka hakkliha aitasid toidu teha kiirelt valmis. Tuleb võtta külmkapist välja, lasta neil veidi sulada ja seejärel pannile lisada.

Enne tuleb muidugi praadida õlis Härmavilja Kodust hakkliha ja seda maitsestada ning seejärel lisada köögiviljad ja lasta toidul haududa. Maitsestada saate oma tunde järgi soola, pipra ja ürdiseguga. Et panniroog veelgi maitsvam oleks mõtlesime raputada peale riivjuustu, mis annab toidule omamoodi maheda maitse juurde.

Kuna Mehhikopärane panniroog peaks olema ikkagi vürtsikas, siis hakkisime ka punast tšillit ja puistasime selle toidu peale. Mõtlesime, et miski on puudu ja see miski oli muidugi roheline ning sellepärast serveerimisel lisasime maitserohelist. Panniroa kõrvale võite lisada samuti tomati või kurgi viile, et anda roale mõnusat värsket lõhna juurde. 

Nagu retsepti pealkirigi ütleb, siis otsustasime roa serveerida Gastrolinki malmpannil, millega otseselt praadida pliidil toite ei saa, aga mis on mõeldud ahjuroogade tegemiseks. Pann näeb serveerimisel väga efektne välja ja sobib hästi koos toiduga lauale tõstmiseks.

Öeldakse, et vürtsikas toit kiirendab ainevahetust, seega on tähtis vahepeal maheda toidu asemel valmistada midagi vürtsikamat. Mehhikopärane panniroog koos köögiviljade ja hakklihaga võib olla üks sobilikest toitudest õhtusöögiks.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here