Minipelmeenivorm Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 5 min

Küpsetamise aeg: 30 min

Kokku kuluv aeg: 35 min

Härmavilja on sisenenud konkurentsirikkasse pelmeenide maailma. Võistlejaid on palju ning latt on väga kõrgele tõstetud. Õnneks pole kõrgusega probleeme, sest Härmavilja on meile ja maailmale kinkinud minipelmeenid. Need väikesed kõhutäitjad sobivad rohkemakski, kui usinate ülikoolitudengite toitmiseks. Toomegi Teile oma versiooni klassikalisest pelmeeniroast, mis on korraga kiiresti valmiv ning viib keele alla.

Koostisainetes ei ole siin midagi eksootilist. Veidike tšillit, purustatud tomatid, oliiviõli ja Härmavilja köögiviljad annavad lõpptulemuse, mis ei valmista pettumust. Uskuge meid, et peale selle vormiroa maitsmist ei pöördu Te tagasi tavalise protseduuri juurde: vesi keema, pelmeenid sisse, kõik. Need ajad on läinud ning tagasi ei tule. Tean, et mina küll enam nõnda pelmeene ei raiska. Loodame, et Teile meeldib me kulinaarne looming.

Minipelmeenivorm köögiviljadega

Minipelmeenivorm Retseptisahtel

Koostisained

  • Külmutatud Härmavilja köögiviljad
  • Härmavilja minipelmeenid
  • Purustatud tomatid 1 pakk
  • 2-3 spl oliivõli
  • Riivjuust
  • Mozzarella
  • Sool
  • Pipar
  • Petersell
  • Basiilik

Valmistamisõpetus

  1. Aseta köögiviljad ja pelmeenid ahjuvormi.
  2. Kata pelmeenid ühtlase kihi purustatud tomatitega ning tibuta sinna peale veidi oliiviõli.
  3. Peale pane sool, pipar ja riivjuust. Samuti raputa peale maitseroheline.
  4. Parim osa tuleb nüüd. Rebi mozzarella tükid pooleks ning poeta need vormi peale.
  5. Viimaseks lisa peeneks hakitud tšilli ning pese käed. On ülimalt tähtis, et Te nüüd ei otsustaks oma silmi hõõruda. Muidu nutate, aga valedel põhjustel.
  6. Aseta vorm 20-30 minutiks ahju või kuni juust on pealt kuldpruun.

 

Lase head maitsta!

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here