vahepala

Valmistamisaeg: 7 min

Küpsetamise aeg: 0 min

Kokku kuluv aeg: 7 min

Koostisained

  • 1 väiksem banaan
  • 1 väiksem banaan
  • 1 suurem kiivi
  • 4 maasikat
  • 80-100 g mustikaid
  • 120 g granolat
  • 100 ml vahukoort
  • 200-250 g jogurtit või kohupiima pastat
  • suhkrut
  • vanillisuhkrut

Valmistamisõpetus

  1. Pese, puhasta ja tükelda puuviljad.
  2. Vahusta vahukoor suhkruga.
  3. Lao kihiti marjad, puuviljad, granola, jogurt ja viimasena vahukoor.

vahepala

Vahepala

Valmistasime Retseptisahtlis suveks ette valmistudes suurepärase ja tervisliku vahepala või hommikusöögi, mida värsketel suvehommikutel terrassil või palavatel pärastlõunatel varjus nautida.

Toitainetest sisaldab vahepala eelkõige suures koguses kiudaineid ja aeglaseid süsivesikuid, mis on head seedimisele ja annavad energiat pikemaks ajaks. Marjadest ja puuviljadest saab korraliku doosi C-vitamiini ja magneesiumit.

vahepala

Kui süüa seda vahepala hommikusöögiks, siis soovitame vahukoore asendada maitsestamata jogurtiga – ei tule nii magus. Jogurti kasutamine on mõistlik ka juhul, kui on soov lisakaloreid vältida. Vahepalana süües on hea suu magusaks teha ja kasutada vahukoort.

Serveerisime oma vahepala kõrgemasse kokteiliklaasi, sest nii tundus ilusam. Saime klaasi kodu- ja köögitarvete poest Apelsin. Apelsinist leiad lisaks lugematul arvul põnevaid köögiriistu ja kodutarbeid.

Vaata veel ühte head ideed vahepalaks – smuutikauss.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here