Pannkoogid Retseptisahtel

Valmistamisaeg: 15 min

Küpsetamise aeg: 1 min

Kokku kuluv aeg: 16 min

Laupäevahommikud – magad soojalt sisse, jätad korraliku padjasoengu pooleks päevaks pähe, rüüpad rahumeeli hommikukohvi, mitte ei lahmi seda hoogsalt sisse… jah, laupäeviti saab ikka päris laia elu elada.

Kuigi laias laastus kipun ikkagi hommikuti rohkem muna-ja-peekoni tüüpi inimene olema, pean siiski tunnistama, et kohati – eriti ühel tõeliselt diivanisõbralikul laupäeval – ei suuda minagi millelegi rikkalikule, täitvale ja magusale ei öelda. Seekordse magusasoovi rahuldamiseks jõudsid minu huviorbiiti igati auhindadega pärjatud Mamma rabarberipannkoogid, mis pakkusid huvi just eelnevate positiivsete kogemuste tõttu; Mamma seeria pannkookidel tundub olevat peale maitse ka mõnusa tekstuuriga tainas.Rabarberitäidisega pannkook on juba iseenesest isuäratav, aga milleks hoida end tagasi? Asja võib veel dekadentsemaks teha, kui kogu asi mõnusalt kuldpruuniks praadida ja seda vaniljekastmega serveerida. Saabki kauem diivanil lösutada.

Selle lihtsa retseptikese juures tasub enim tähelepanu pöörata ideaalse tasakaalu leidmisele pannkoogi ja vaniljekastme vahel. Vaata, et kastet oleks küllalt, et rabarberi maitse saaks korralikult rammusa toetuse ja rõhutuse, kuid pea silmas, et pannkoogi praetud tekstuur sellest ei kannataks. Muidugi lõppude lõpuks on tegu sinu nädalavahetuse ja sinu pannkoogiga – mängi retseptiga täpselt nii, kuidas vähegi tahad!

Pannkoogid retsept

Mamma rabarberitäidisega pannkoogid

Koostisained

  • 1 pakk Mamma pannkooke rabarberitäidisega
  • 2 muna
  • Nisujahu
  • Riivsai
  • Vaniljekaste
  • U. pool liitrit rapsiõli
  • Marjad – vali enda lemmikud!

Valmistamisõpetus

  1. Klopi kergelt munad, jäta kaussi. Tõsta kõrvale veel kaks kaussi – pane ühte jahu ja teise riivsaia.
  2. Võta pannkoogid pakendist välja ning pane need järjestikku: alguses munasegusse, siis jahusse, tagasi munasegusse, ning lõpuks riivsaia. Tee kindlaks, et kogu pannkook saab kaetud!
  3. Kuumuta rapsiõli ligi 150 kraadini (või kuni tunned kätt õli kohal hoides, et see on väga kuum).
  4. Tõsta pannkoogid hellalt õlisse ja lase neil seal kergelt pruunistuda, u. minuti jagu.
  5. Võta pannkoogid pannilt, nõruta nendelt liigne õli, ja lõika need pooleks.
  6. Serveeri vaniljekastme ja marjadega.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here